Type what you are searching for:

Uitgelicht: Een prachtige wereld van luxe en verfijning

Artur Scholl juwelen betoveren met hun fascinerende elegantie elke vrouw met een passie voor juwelen. Door moderne technologieën te combineren met handwerk – elk Artur Scholl ontwerp wordt met de hand gemaakt – ontwikkelde het huis een geheel eigen signatuur.

Artur Scholl toont zijn kijk op vrouwelijke elegantie met klassieke meesterstukken, maar evengoed met kleurrijke, bijzondere creaties. Door edelstenen en edelmetalen samen te brengen in een prachtige wereld van luxe en fantasie creëert Artur Scholl een design dat uitblinkt in verfijning, lef en klasse.

Een sprookje in parelmoer, amethist en diamant. Artur Scholl bracht in deze handgemaakte, unieke 18 karaat roségouden ring de mooiste natuurlijke materialen samen in een opvallende ring. Parelmoer wordt gecombineerd met briljant geslepen diamant, pavé gezet die het geheel omlijsten. In het midden van de ring is een gefaceteerde amethist gezet.

In de bijpassende lange oorhangers wordt morganiet, amethist en diamant omlijst door 18 karaat roségoud. Aan de bovenzijde is gefacetteerde morganiet in glaszetting gezet. Daaronder is een dieppaarse amethist gezet omringt met briljant geslepen diamanten. De onderste beauty die de luxe creatie vervolmaakt bestaat uit pearshape morganiet.

 

 

Artur Scholl weet tijdloosheid een nieuw elan te geven met deze perfect afgewerkte 18 karaat roségouden armband. Deze stijlvolle, elegante armband past bij elke gelegenheid en laat zich prachtig combineren met een fraai vormgegeven gourmetring. Ook deze ring is vervaardigd uit 18 karaat roségoud. Door de brede bovenzijde van de ring krijgt deze een stoere touch. De perfect glad afgewerkte, glanzend 18 roségouden bolring zorgt er met een breedte van 16 millimeter voor dat deze combinatie een echte blikvanger wordt.

 

Bekijk Artur Scholl collectie