Type what you are searching for:

En de kleur is groen

Groen is de kleur van het leven, groei en harmonie. Groen als kleur is rustgevend en neemt je mee naar de talloze kleurschakeringen die het groen uit de natuur te bieden heeft. Het is een kleur die veel ontwerpers inspireert tot het maken van prachtige sieraden en luxe gebruiksvoorwerpen. Laat u inspireren en verleiden door de mooiste groene juwelen, horloges, sieraden en luxe accessoires en geschenken uit onze Van Hell collectie.

 


 

Jungle groen

Rudyard Kipling is de Engelse auteur die de wereld betoverde met zijn evergreen Junglebook. In zijn avontuurlijke verhalen is een grote rol weggelegd voor helden uit het dierenrijk. De cover van de Amerikaanse eerste editie van Junglebook inspireerde Montblanc tot de creatie van een ballpoint in de prachtige kleur ‘Jungle groen’. De geplatineerde clip heeft de afbeelding van een wolvenkop.
 

Bekijk Montblanc collectie
 


 

Parelglans groen

Schoeffel inspireert al sinds 1921 vrouwen van over de hele wereld met de glans van haar bijzondere parels. Deze prachtige Tahitiparels worden gecombineerd met een ring van Moraglione dat sinds 1922 vol Italiaanse passie betoverende sieraden met diamant ontwerpt. De ring is vervaardigd uit 18k roségoud met zwarte parelmoer en werd in het midden voorzien van diamant. Te dragen door de elegante vrouw met klasse.
 

Bekijk Schoeffel collectie

 


 

Frisgroen

Pure schoonheid van Nederlandse bodem is de welbekende confetti-ring van Bron. De met saffier en diamant uitgevoerde ring wordt gecombineerd met een Stardust , eveneens van Bron, waarin alleen de mooiste diamanten zijn verwerkt. Het sparkling duo worden gecombineerd met een vrouwelijke Catch ring. Ook de oorsieraden met een groene toermalijn zijn van Bron. Deze frisgroen combinatie geeft iedere vrouw een energieke uitstraling.
 


 

Mystiek groen

Bron fine Dutch jewelry, blinkt uit in het creëren van prachtige luxe classics, met een moderne twist. Deze roségouden Solar Margarita ring met groene toermalijn van Bron is omringt met champagne kleurige diamantjes. Het bijpassende collier bestaat eveneens uit kleine toermalijntjes, begeleid door roségouden accenten.
 

Bekijk Bron collectie

 


 

Verleidelijk groen

De ontwerpers van Bigli keren graag terug naar de schoonheid van eenvoud, om vandaaruit met hun juwelen een verhaal over puurheid te vertellen. Een verhaal dat vrouwen van alle leeftijden al meer dan 20 jaar aanspreekt. In deze ring van Bigli is naaste een grote groene Agaat ook lemonkwarts en parelmoer verwerkt. Daarachter zien we van Moraglione een ring waarin tsavorit gecombineerd wordt met diamantjes. Net als het Belgische Bigli presenteert het Italiaanse Moraglione sieraden die creëert zijn om de vrouwelijkheid van de draagster te accentueren.
 

Bekijk Bigli collectie

 


 

Millitary green

Dit stoere Breitling horloge in military green draagt de indrukwekkende naam ‘Breitling Aviator 8 Automatic 41 Curtiss Warhawk’. De vormgeving van het horloge is geïnspireerd op de legendarische Curtiss Warhawk gevechtsvliegtuigen. Een afbeelding van het vliegtuig met het kenmerkende logo van de haaientand is te zien op het kastdeksel. De wijzerplaat is voorzien van met Super-LumiNova® afgewerkte indexen wat garant staat voor een optimale leesbaarheid. De betrouwbaarheid van het horloge met het Breitling kaliber 17 wordt gewaarborgd door de chronometer-certificering. Kortom wederom een hoogvlieger van dit bijzondere merk.
 

Bekijk Breitling collectie

 


 

Vintage green

Qlocktwo veranderde de manier waarop we tijd aflezen door tijd weer te geven in geschreven woorden. Met de Creaters Edition Vintage Copper wordt deze vernieuwde manier van tijd beleven weergeven in vintage green. De geoxideerde koperplaat is uitgevoerd in prachtige tinten die variëren van grijs tot groen, vermengt met vleugjes blauw. Door de klok op een natuurlijke manier te laten oxideren ontstaan patronen die elke Qlocktwo klok uniek maken.
 

Bekijk Qlocktwo collectie