Type what you are searching for:

De Van Hell Touch, de top drie van Joanne van Hell

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers. Wij vroegen naar de top 3 van Joanne van Hell.

Joanne van Hell behoort tot de vijfde generatie van Hell Juweliers en is sinds 2018 werkzaam bij Van Hell Amersfoort. Over wat op dit moment haar favoriete merken zijn, hoeft ze niet lang na te denken. Dit zijn R&C Jewelry, MeisterSinger en Nol.
 


 

R&C Jewelry

“Dit merk maakt prachtige gouden sieraden waarin diamant en edelstenen zijn verwerkt. De stijl varieert van klassiek tot modern en dat maakt dit merk ontzettend veelzijdig. Persoonlijk vind ik de Romance-collectie en de Nous-collectie erg mooi. In de Romance-collectie worden stenen met mooie kleuren verwerkt. De Nous-collectie is modern vormgegeven in strakke lijnen waarin natuurlijk diamant is verwerkt.”

 
Bekijk R&C Jewelry collectie
 


 

MeisterSinger

“Dit merk kan ik erg waarderen vanwege de rustige uitstraling van de horloges. MeisterSinger maakt horloges met niet twee, maar één wijzer, gemaakt voor mensen die niet op de minuut leven. Achter het merk zit een duidelijk filosofie die stelt dat het niet de minuten zijn die tellen, maar de mooie momenten die we als mens beleven. Deze filosofie maakt de horloges van MeisterSinger voor mij extra interessant”

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Nol

“Voor ons als Van Hell juweliers zijn mooie, kwalitatief hoogstaande gouden en zilveren sieraden onmisbaar binnen onze collecties. Het mooie aan Nol is dat alle sieraden met de hand worden gemaakt. Ook de strakke, moderne vormgeving van dit merk spreekt me erg aan.”

 
Bekijk Nol collectie