Type what you are searching for:

NL-editie van MeisterSinger

Ieder jaar brengt MeisterSinger een gelimiteerd model uit dat speciaal voor de Nederlandse markt wordt ontworpen in de vorm van de ‘MeisterSinger NL Edition’.

Het gaat dit jaar om de 16e special NL-editie. Deze wordt uitgebracht in 119 stuks. Het is een uitgave van de MeisterSinger Perigraph, uitgevoerd in prachtig staalblauw, gedragen op een grijze band. Het horloge heeft een kastdeksel van saffierglas zodat je het uurwerk, automatische kaliber Sellita SW200-1, in werking kunt zien. Om te laten zien dat het om een unieke Nederlandse uitgave gaat is de ‘sunray’ wijzerplaat in de 43mm kast voorzien van het opschrift ‘NL Edition’. Last but not least valt de NL-editie op door de bijzondere plaatsing van de kroon. Deze is geplaatst aan de linkerzijde.

 

Bekijk in onze webshop