Type what you are searching for:

En de kleur is bruin

Indrukwekkend bruin

Breitling staat bekend om haar indrukwekkende en innovatieve pilotenhorloges. De Breitling Aviator 8 B01 Chronograph toont zowel stoer als elegant en past bij vele gelegenheden. Dit COSC-gecertificeerde chronometer horloge met prachtige bruine alligator lederen band heeft een diameter van 43mm en een 70-uurs gangreserve. Op de wijzerplaat zijn de uren-, minuten-, seconden- en een datumvenster zichtbaar.
 

Bekijk collectie
 


 

Stralend bruin

In prachtige natuurtinten vormen citrien, peridot en toermalijn, gezet in roségoud, een glanzend en harmonieus geheel in deze ring van Artur Scholl.

 

Bekijk collectie

 


 

Glamour bruin

Elk sieraad uit de Artur Scholl-collectie wordt traditioneel gemaakt van 18-karaat goud, diamanten en edelstenen. In deze ring vergezellen in roségoud gezette witte diamanten prachtige champagnediamanten. Pure glamour.
 
Bekijk collectie
 


 

Elegant goudbruin

De opvallende, handgemaakte sieraden van Artur Scholl vormen een klasse apart. Dat het hierbij niet altijd hoeft te gaan om extravagante ontwerpen bewijzen deze elegante roségouden ringen met vloeiende belijning. In het ontwerp werd zowel witte als champagnediamant verwerkt.
 
Bekijk collectie
 


 

Begeerlijk roségoud

Dit begeerlijk trio van het Duitse juwelenhuis Artur Scholl bestaat uit twee roségouden ringen en een schakelcollier. Waar een zetting met champagnediamanten zorgt voor een ring met klassiek-vrouwelijke uitstraling, geven rookkwarts en citrien de tweede ring een elegant-speelse look.
 
Bekijk collectie
 


 

Classy goudbruin

In de ontwerpen van Bigli spelen natuurlijke vormen een belangrijke rol. Daarnaast hebben de twee founders, de Belgische goudsmeden Thierry Spitaels en zijn vrouw Laurence een voorliefde voor Italiaanse klasse. Beide elementen zijn te vinden in dit trio: Een geelgouden Mini Sweety ring met parelmoer en madeira citrien, een Mini Sweety ring in roségoud met ajour en champagnediamant en last but not least Ring Wave, uitgevoerd in roségoud en champagnediamant.
 
Bekijk collectie
 


 

Maansteen bruin

Het huis Jörg Heinz verwierf wereldwijde faam met de creatie van transformeerbare sieraden. Het vernuft schuilt hem in verwisselbare sluitingen, die de blikvanger van het sieraad vormen. Zoals in dit modern vormgegeven roségouden collier met bajonet-systeem waarvan de hanger met bruine maansteen verwisselbaar is.

 
Bekijk collectie