Type what you are searching for:

Montblanc Meisterstück, de vulpen in zijn mooiste vorm

Kunstenaars doen er tientallen jaren over om tot hun meesterstuk te komen. Het Zwitserse merk Montblanc durfde het in 1924, 14 jaar nadat de eerste Montblanc vulpen werd ontwikkeld, aan om een collectie vulpennen uit te brengen onder de naam Meisterstück. De naam werd gekozen om uit te dragen dat Montblanc de allerhoogste kwaliteit nastreeft voor haar producten. Het bleek een visionair gekozen naam, want de Montblanc Meisterstück vulpencollectie is tot op de dag van vandaag wereldwijd geliefd.

Meisterstück vulpennen waren de eerste vulpennen met een ingebouwd inkttoevoersysteem en een handgemaakte gouden penpunt. Het bekendste Meisterstück-model is de ‘149’, die sinds 1952 wordt gemaakt. In 1983 werd een zeer bijzonder exemplaar binnen deze serie gemaakt; de ‘Meisterstück Solitaire 149’. De pen werd verrijkt met 4810 diamanten wat het tot duurste pen ter wereld maakte.

Vanaf het eerste item is de Montblanc Meisterstück-serie een serie met een unieke reputatie. Naast schrijfinstrumenten bestaat de Meisterstück serie inmiddels uit hoogwaardige lederwaren en manchetknopen. Montblanc is inmiddels uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van hoogwaardige, luxe accessoires, lederwaren en horloges.

 


 

Montblanc Meisterstück Le Petit Prince Classique Fountain Pen

Twee prachtige klassieke thema’s komen samen in de Meisterstück Le Petit Prince Classique Fountain Pen: Het klassieke verhaal over de Kleine Prins van piloot en schrijver Antoine de Sant-Exupéry, en de klassieke klasse van de Meisterstück vulpen zelf. De pen heeft een witgouden penpunt, met daarop het schaap uit ‘Le petit prince’ gegraveerd.
 
Bekijk in onze webshop
 
 


 

Montblanc Meisterstück Le Petit Prince

Een ballpoint-versie uit de Montblanc Meisterstück Le Petit Prince serie. De pen is uitgevoerd in bruin. De dop is voorzien van een kenmerkende zin uit “Le petit prince”, het beroemde verhaal over een kleine prins, geschreven door piloot en schrijver Antoine de Sant-Exupéry. Op de clip is geel gelakte ster aangebracht.
 
Bekijk in onze webshop
 


 

Montblanc lederen herenriem

Een riem van hoogwaardige kwaliteit. Deze Montblanc herenriem is gemaakt van kwalitatief bruin leder en heeft een tijdloos vormgeven gesp van edelstaal.
 
Bekijk in onze webshop
 


 

Montblanc dameshorloge Star Lady

Het prachtige dameshorloge Star lady van Montblanc is met haar tijdloze design een horloge voor klassiek-sportieve vrouwen. De prachtige guillochering op de wijzerplaat speelt met het licht en vormt een verfijnd middelpunt van het horloge. De klassiek vormgegeven wijzers en indexen zorgen voor een goede afleesbaarheid.
 
Bekijk in onze webshop
 


 

Slanke Montblanc Heritage Chronometrie

Dun, dunner, dunst. De Montblanc Heritage Chronometrie is één van de meest slanke mechanische horloges en draagt daarmee prachtig in combinatie met het zakelijke kostuum. De klassieke kast van roségoud straalt de rust uit van een horloge dat uitblinkt in geraffineerde klasse. Aan de achterzijde is dankzij saffierglas het uurwerk te bewonderen.
 
Bekijk in onze webshop