Type what you are searching for:

Wist u dat… Het bedrijf Bron al bestaat sinds 1888

‘Opa Bron’ had een droom. In 1888 verliet hij als boerenzoon Friesland om in Schoonhoven edelsmid te worden. In de generaties daarna groeide het familiebedrijf Bron uit van goudsmidse tot groothandel in gouden juwelen.

Sinds 2001 vertegenwoordigd Heleen Bron de vierde generatie Bron. Onder haar leiding ontwikkelde het bedrijf, in de voetsporen van opa, stap voor stap een eigen sieradenlijn. De eigen merkcollectie bestaat uit opvallende, verrassende en vaak kleurrijke stukken: Compleet in Nederland vervaardigd en vaak voorzien van bijzondere edelstenen die met veel zorg op internationale beurzen worden geselecteerd. Bron juwelen worden ontworpen voor vrouwen die zich niet in een hokje laten duwen. Geschikt dus voor elke leeftijd en zo ontworpen dat elke vrouw, in een eindeloze reeks van combinaties, haar eigen juwelencollectie kan samenstellen.
 
Bekijk Bron collectie

 


 

Roségouden Bron Classico armband met toermalijn en diamant

Schoonheid van Nederlandse bodem met een Italiaans tintje. Deze prachtige 18 karaat roségouden schakelarmband met edelstenen in ’Italiaanse kleuren’ behoort tot de Classico familie van Bron. Bron ontwikkelde de Classico-serie als ode aan het klassiek vakmanschap. In de handgemaakte armband is toermalijn en diamant verwerkt.
 
Bekijk in onze webshop

 


 

Bron roségouden Stardust ring met champagnediamant

Champagnediamanten zijn als fonkelend sterrenstof in deze roségouden ring gezet. Solitair gedragen straalt de ring klassieke glamour uit. Gecombineerd met één of meerdere andere ringen uit de Bron-collectie wordt de persoonlijke stijl van de draagster geaccentueerd.
 
Bekijk in onze webshop

 


 

Roségouden Mira Mira oorsieraad met facet geslepen lemonkwarts

Uit de Bron-serie Catch komen deze 18 karaat roségouden creolen met prachtige ‘Mira Mira’ hangers met facet geslepen lemonkwarts.
 
Bekijk in onze webshop