Type what you are searching for:

City Edition Meistersinger, Apeldoorn

Sinds 2017 brengt MeisterSinger elk jaar 56 gelimiteerde horloges uit als “MeisterSinger City Edition”. Deze horloges staan in het teken staan van een stad, streek of land.

Dit jaar werd gekozen voor de stijlkenmerken van de MeisterSinger de N°03. Het horloge kreeg een bescheiden diameter van 40mm, waardoor hij zowel bij een mannelijke als vrouwelijke pols past. De gesatineerd blauwe wijzerplaat met goudkleurige indexen, de stoere zadelleren band, maar vooral de tekst ‘Apeldoorn, stad in het groen’, maken het horloge tot een bijzonder exemplaar. De tekst staat gegraveerd rondom het glazen kastdeksel met daarin in zwart een skyline van Apeldoorn met op de voorgrond in contrast de afbeelding van een boom. Op de wijzerplaat van het automatisch horloge is in sierlijke, cursieve letters de tekst “City Edition” te lezen.

 

Bekijk MeisterSinger collectie