Type what you are searching for:

De Van Hell Touch, de top drie van Mirjam van Hell

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers. Wij vroegen naar de top 3 van Mirjam van Hell.

In de ruim vijf jaar dat Mirjam werkzaam is in het mooie juweliersvak, heeft ze kennisgemaakt met merken die al heel lang tot de Van Hell-collectie behoren, ze heeft merken zien gaan, maar ook prachtige nieuwe merken zien komen. Dat maakte het kiezen van een favoriet niet makkelijk, maar het is gelukt. Ze koos voor drie merken op basis van een persoonlijke klik.

 


 

Bron

Bron is een familiebedrijf waar wij al lang en nauw mee verbonden zijn. Bron ontwerpt en maakt geweldige sieraden waar je eindeloos mee kunt combineren. Ze gebruiken de mooiste edelstenen die stuk voor stuk worden geselecteerd door de edelsteendeskundigen van Bron op de internationale beurzen. Dat er ook nog eens ontzettend lieve mensen werken bij Bron maakt de samenwerking heel prettig. Zelf draag ik een roségouden 10mm ‘Catch’ ring met een labradoriet. En daar tegenaan een roségouden ‘Joy’ ring met een -X-je met witte diamant. Ik geniet er iedere dag van! Mede omdat ik ze heb gekregen op speciale momenten, om speciale redenen.
 
Bekijk Bron collectie

 


 

Montblanc

Bij Montblanc maken ze schitterende horloges, maar nog altijd is het merk het meest bekend vanwege de brede collectie bijzonder fraaie pennen die Montblanc vervaardigt. Zelf vind ik het nog altijd het prettigst om mijn notities en to-do-list te maken met pen en papier. Om die reden staat de klassieke Meisterstück ballpoint in de combinatie zwart met roségoud heel hoog op mijn wensenlijstje. Een Montblanc maakt van schrijven nóg meer een feestje!
 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Tirisi Moda

Tirisi Moda hebben we vorig jaar toegevoegd aan onze collectie. Ik had gelijk een klik met dit leuke, jonge en frivole merk. Vooral de lederen armbanden waar je zelf mooie bedels aan kunt hangen zijn mijn favoriet. Ze hebben een nonchalante en gelijktijdig luxe uitstraling. Daar hou ik van.
 
Bekijk Tirisi Moda collectie