Type what you are searching for:

De Van Hell Touch, de top drie van Aart van Hell

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers? Wij vroegen naar de top 3 van Aart van Hell. Aart nam enige jaren geleden het stokje over van zijn vader Anton en geeft sindsdien leiding aan het team van Van Hell Amersfoort. Zijn passie binnen het juweliersvak bestaat met name uit het blij maken van klanten met horloges en/of juwelen waarmee de klant een klik heeft. Uit zijn top 3 blijkt een voorkeur voor techniek, innovatie en klassieke schoonheid.

 


 

Grand Seiko

“Het merk Grand Seiko voeren we nog niet zo lang in onze collectie, maar is internationaal zeer gewaardeerd. Dat Grand Seiko een plaats verdient in het topsegment van de horlogemerken bewijst het merk met zowel innovatieve techniek als met de hoogwaardige afwerking. Op technisch vlak spreekt de Grand Seiko Spring Drive Technologie mij enorm aan omdat het gaat om een mechanische aandrijving die de precisie van quartz-horloges evenaart. Samen met de prachtige, handmatig afgewerkte kasten en wijzerplaten, zorgt dit ervoor dat ik veel waardering voor het Grand Seiko horloge heb.”
 
Bekijk collectie

 


 

Jörg Heinz

“Mooie, aansprekende techniek is voor veel mannen een belangrijk thema om voor een bepaald horloge te kiezen. Jörg Heinz bewijst dat innovatieve techniek niet alleen het terrein is van het horloge, maar ook toegepast kan worden op sieraden. Het merk maak mooie bajonetsluitingen, die je draagt als een prachtig sieraad. Deze sluitingen zijn eenvoudig te verwisselen, waardoor het sieraad zich heel eenvoudig laat transformeren tot een sieraad met een ander uiterlijk, passend bij de gelegenheid of dresscode. Zelf vind ik de sluitingen die je in 3 verschillende variaties kunt openklikken geweldig. Eén sieraad toont zo drie verschillende varianties, elk met een eigen uitstraling.”
 
Bekijk collectie

 


 

By R&C

“Waar ik erg van kan genieten, naast kleurstenen, is diamant. De diamant is de mooiste steen die de aarde voortbrengt. In zijn ruwe vorm is deze nog mat met weinig uitstraling. Zodra de steen bewerkt wordt komt deze tot leven met een geweldige schittering. Door diamant te combineren met een mooie ring kun je ieder moment en elke gelegenheid vieren. Wat mij in By R&C aanspreekt is dat zij met heel veel passie een prachtig Nederlands product maken, draagbaar voor elk type vrouw. Ik vind het geweldig dat By R&C een Nederlands product maakt uit materialen die al zo oud zijn als de mensheid zelf. Diamonds are forever.”
 
Bekijk collectie