Type what you are searching for:

Lapponia, expressief, uniek en stijlvol

Geen ander merk geeft haar ontwerpers zoveel vrijheid als Lapponia Jewelry. Elk sieraad wordt in Helsinki met de hand gemaakt uit gerecycled goud en zilver, aangevuld met zilver uit Noorse mijnen. De collecties worden gecreëerd door een steeds wisselend kunstenaars- en designers-collectief dat zich laat inspireren door de schoonheid, grilligheid en mysterie van de noordelijke natuur. De gezamenlijke liefde voor natuurlijke vormen maakt Lapponia sieraden tot prachtige, tijdloze objecten.
 

Bevroren amethist

De gedurfde stijl van Liesbeth Busman komt mooi tot uitdrukking in haar Frozen Amethyst-collectie. De structuur van de zilveren elementen van de armband doet denken aan aaneengeregen bevroren amethistkristallen.
 

Bekijk Lapponia collectie