Type what you are searching for:

Kerstshoppen bij Van Hell juweliers

Schenken geeft vreugde. De mooiste geschenken komen altijd uit het hart. Om schitterende wensen in vervulling te laten gaan en u de keuze wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt uit geschenken voor hem en haar. Tip: Voorzien van een gravure worden geschenken van de juwelier nóg persoonlijker.

 


 

Lichtgewicht technologie

Grand Seiko Heritage Automatic Spring Drive Snowflake SBGA211G. Voor de klassieke man die zich ook graag sportief toont, is dit Grand Seiko horloge een geweldig geschenk. Dit horloge met stijlvol uiterlijk is van lichtgewicht titanium. Het uurwerk heeft de unieke Grand Seiko spring drive technologie waardoor dit automatische uurwerk zeer precies is.
Prijs: € 6.000, –

 
Bekijk collectie

 


 

Stijlvol leder

Montblanc Riem; De uitmuntende kwaliteit van het leer en de stijlvolle edelstalen gesp zorgen ervoor dat deze riem van Montblanc zijn lievelingsaccessoire wordt.
Prijs € 305, –

 
Bekijk collectie

 


 

Gouden mysterie

Lapponia Goud Armband Tenochtitlan. Deze handgemaakte, geelgouden armband van Lapponia heet Tenochtitlan. Het is een creatie van Björn Weckström die zich voor deze serie liet inspireren door de Azteekse mythologie. Björn Weckström was één van de eerste ontwerpers bij Lapponia, het eigenzinnige designerscollectief uit Finland.
Prijs: € 3.250, –

 
Bekijk collectie

 


 

Nederlands design in British Racing Green

Staudt Praeludium Chronograph British Racing Green. Deze mooie chronogaaf is van het Nederlandse horlogehuis Staudt Twenthe Watches. De tijd wordt in uren, minuten en seconden weergegeven op een tweekleurige ‘British Racing Green’ wijzerplaat. Door gebruik te maken van de beweging van uw pols windt het uurwerk zichzelf op. Tweekleurige wijzerplaten zijn één van de uiterlijke kenmerken waaraan u een ‘Staudt’ kunt herkennen.
Prijs: € 2.989, –

 
Bekijk collectie

 


 

Klassieke schoonheid

Schoeffel collier Tahiti parel met witgouden bolsluiting. Parels zijn een prachtig geschenk van de natuur. Dit Schoeffel collier met mooie Tahiti parels in groenige tinten benadrukt met zachte glans de schoonheid van elk type vrouw. Het collier is 43 cm lang en sluit met een witgouden bolsluiting.
Prijs: € 2.160, –

 
Bekijk collectie

 


 

Slank en nauwkeurig

Breitling Galactic 32 Sleek; Breitling ontwierp met de Galactic 32 Sleek een mooi vrouwelijk horloge met een slanke kast van 32mm. De prachtige parelmoer wijzerplaat wordt omlijst door een 18 karaat roségouden lunette. Dit horloge wordt aangedreven door een SuperQuartz-uurwerk, wat dit verfijnde horloge tien keer nauwkeuriger maakt dan een horloge met een standaard quartz-uurwerk.
Prijs: € 6.780, –

 
Bekijk collectie

 


 

Goud, citrien en rookkwarts

Artur Scholl ring roségoud met citrien en rookkwarts. Dat het Duitse Arthur Scholl een wereldreputatie heeft op het gebied van handgemaakte gouden juweelsieraden, toont deze roségouden ring met een prachtige peervormige, gefaceteerde citrien en een ovale gefaceteerde rookkwarts. De onderzijde van de zettingen is op een bijzonder mooie manier opengewerkt. De breedte van de bovenzijde van de ring is 13 mm. De breedte van de scheen is 6 mm.
Prijs: € 2.985,-

 
Bekijk collectie

 


 

Stoer in roségoud en zilver

Tirisi Moda armband roségoud en zilver gourmet TM2162D(2P) Deze stoere armband is van het Italiaanse Tirisi Moda. De drie massief roségouden schakels in het midden van de zilveren armband geven de stoere look een vrouwelijke touch. De armband wordt om de pols geklemd en heeft het in zich om solo te stralen, of om gecombineerd te worden met meerdere armbanden.
Prijs: € 799,-

 
Bekijk collectie

 


 

Diamond kisses

Tirisi Moda collier roségoud en zilver TM3012D(2P). Dit verfijnde bi-colour collier van Tirisi Moda in zilver en roségoud heeft als hanger een ‘kusje’ met 13 briljant geslepen diamantjes.
Prijs: € 1.149,-

 
Bekijk collectie

 


 

B(l)ack to Vintage

Montblanc 1858 Automatic 40mm. Het ontwerp van de Montblanc 1858 Automatic is gebaseerd op het vintage pilotenhorloge uit de jaren 1920 en 1930. De edelstalen kast heeft een diameter van 40mm. Op de achterzijde is een mooie gravure te zien van de Mont Blanc, een kompas en twee gekruiste ijspriemen. Vanbinnen heeft het horloge een modern automatisch uurwerk met een 38-uurs gangreserve.
Prijs: € 2.330,-

 
Bekijk collectie

 


 

Montblanc John F. Kennedy Special Edition

Montblanc John F. Kennedy Special Edition Burgundy Fountain Pen. Ter herdenking aan John F. Kennedy maakte Montblanc een prachtige vulpen met tal van symbolen in het ontwerp. Het bordeauxrode hars verwijst naar Kennedy ’s beroemde Ivy League-stijl. De initialen ‘JFK’ zijn gegraveerd op de goudkleurige clip en de drie dopringen met goudkleurige coating staan voor de drie broers van Kennedy. De handgemaakte 14 karaat gouden penpunt heeft een gravure ter herinnering aan de maanlanding in 1969.
Prijs: € 905,-

 
Bekijk collectie