Type what you are searching for:

Uitgelicht, de mooiste verlovingsringen

Traditioneel wordt de verlovingsring gekocht door de man. Wanneer hij zijn aanzoek geheimhoudt om de partner te kunnen verrassen, kan het kiezen van de juiste verlovingsring best spannend zijn.

 

De juiste verlovingsring vinden

Traditioneel is een verlovingsring smal en versierd met een of meerdere diamanten. Dit is nog altijd een van de meest geliefde ontwerpen, maar er zijn nog meer, schitterende opties. Het kiezen van de perfecte verlovingsringstijl kan hierdoor best een uitdaging zijn. Op zoek naar de mooiste verlovingsring is het goed om de stijl van de partner mee te laten wegen. Draagt deze graag geelgouden of witgouden sieraden? Welke kledingstijl is favoriet? Liever minimalistisch of juist glamorous? Op deze manier is de zoekopdracht naar de perfecte verlovingsring te verfijnen.

 

De mooiste verlovingsringen

Ter inspiratie hebben we een mooie collectie verlovingsringen uitgezocht voor deze nieuwsbrief. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een verlovingsring met groeibriljant? Belangrijke gebeurtenissen in jullie relatie kunnen daarmee gesymboliseerd worden met een steen met meer karaat. Bezoek voor onze volledige collectie verlovingsringen een van onze winkels. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers nemen alle tijd om je te adviseren. Als ‘man with a mission’ sta je er bij Van Hell Juweliers niet alleen voor.

 


 

Lucie

De witgouden verlovingsring ‘Lucie’ van Rivoir heeft een smalle, ronde band en een prachtige 0,50 ct. diamant in zespoots chaton zetting. De verantwoorde diamanten die Rivoir voor haar sieraden gebruikt zijn traceerbaar van delving tot atelier. Elke diamant heeft een Canadamark certificaat en GIA-certificaat.
Prijs: € 5.775,-

 
Bekijk collectie

 


 

Jasmine

Rivoir is gespecialiseerd in het maken van de meest prachtige verlovingsringen. Als een sprookje uit 1001 nacht draagt deze witgouden klassieke verlovingsring met rechte band en briljanten geslepen diamant van 1,50ct, de naam ‘Jasmine’. De verantwoorde diamanten die Rivoir voor haar sieraden gebruikt, zijn traceerbaar van delving tot atelier. Elke diamant heeft een Canadamark certificaat en GIA-certificaat.
Prijs: € 9.450,-

 
Bekijk collectie

 


 

Penelope

Het Nederlandse familiebedrijf By R&C maakt al bijna zeventig jaar de mooiste sieraden met diamant. ‘Penelope’ is een schitterend voorbeeld van een modern vormgegeven verlovingsring. Het witgoud van de band ‘omarmt’ een 0.16 ct. briljantgeslepen diamant.
Prijs: € 1.652,-

 
Bekijk collectie

 


 

Marise

Met authentiek vakmanschap vervaardigde By R&C de ring ‘Marise’. Deze 14 karaat witgouden ring met een enkele briljant geslepen diamant van 0,20 ct. straalt klasse en verfijning uit. Een prachtige verlovingsring voor vrouwen met een elegante, klassieke stijl.
Prijs: € 1.393,-

 
Bekijk collectie

 


 

Papillon

Glamour en originaliteit. Deze opvallende 14 karaat witgouden ring ‘Papillon’ van By R&C is een schitterende keus voor vrouwen met een moderne, glamorous-elegante stijl. De ring heeft in het midden een diamant van 0,30 ct., en twee baguette geslepen diamanten van elk 0,16 ct.
Prijs: € 2.345,-

 
Bekijk collectie

 


 

Romance

De perfecte verlovingsring komt voort uit vakmanschap van de makers, gecombineerd met diamant. Ware romantiek wordt gesymboliseerd met de 14 karaat verlovingsring ‘Romance’ met drie diamanten. With love from By R&C.
Prijs: € 2.995,-

 
Bekijk collectie

 


 

Aumone

Een prachtige klassieke solitair verlovingsring in 14-karaats goud. De briljant geslepen diamant van 0,15crt. is gezet in een 6-poots chaton. Als verfijnd detail is de band naast de zetting opgewerkt. Deze ring is leverbaar met groeibriljant. Ter herinnering aan een mooi moment in jullie relatie kan de diamant later worden vervangen voor een grotere diamant.
Prijs: € 910,-

 
Bekijk collectie