Type what you are searching for:

Sneeuwbestendige sportieve horloges

Horloges die tegen een stootje kunnen, goed afleesbaar zijn en een stoere, sportieve body hebben, zo zien we sportieve horloges voor outdoor activiteiten het liefst.

 


 

Seiko 5 Sports Automatic

In 1963 werd het eerste Seiko sporthorloge op de markt gebracht. Het horloge, een Seiko 5, droeg de naam Sportmatic. De 5 verwijst naar het logo dat gelezen kan worden als de 5 of als een S. Deze moderne, zwarte versie heeft een aantal typische vintage kenmerken behouden, leest dankzij de lichtgevende indexen ook in het donker snel af, en is waterbestendig tot 100 meter.

 
Bekijk Seiko collectie

 


 

Seiko 5 Sports Automatic Orange

Dat de Seiko 5 Sports Automatic serie zeer veelzijdig is bewijst dit stoere horloge met een oranje wijzerplaat die doet denken aan een zonsondergang. De 42,5 millimeter brede edelstalen kast en soepele edelstalen band zorgen voor soliditeit en een sportieve uitstraling. Het horloge geeft naast de tijd ook de datum aan, is waterbestendig tot 100 meter en heeft een unidirectionele roterende ring met intervallen van 10 minuten. Een sportief horloge voor aan land en in het water.

 
Bekijk Seiko collectie

 


 

(Super)Ocean 36

Dit sportieve dameshorloge, uitgevoerd in twee prachtige kleuren blauw, is de Superocean 36 van Breitling. De edelstalen kast meet 36 millimeter wat het horloge zowel verfijnd als stoer maakt. De eerste SuperOcean werd door Breitling gecreëerd in 1957. In die dagen nog gedragen door professionele militaire duikers, biedt deze moderne beauty alles wat een sportief automatisch dameshorloge vandaag de dag moet bieden.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Longines Conquest 24 uur

Longines weet op geheel eigen wijze elegantie en functionaliteit te combineren. Dit resulteert in stijlvolle tool-watches met vaak een klassiek randje. Deze Longines Conquest met zwart lederen band is hier een prachtig voorbeeld van. De rode wijzer op de blauwe wijzerplaat geeft de 24-uurs klok aan en kan verzet worden waardoor deze ook als een GMT gebruikt kan worden.

 
Bekijk Longines collectie