Type what you are searching for:

De top 3 favorieten van Robert Eijck

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers? Wij vroegen naar de top 3 van Robert Eijck.

Als zoon van een juwelier werd het juweliersvak Robert letterlijk met de paplepel ingegoten. Zijn liefde voor het vak en ‘levenslange’ ervaring zet hij binnen het team Van Hell Juweliers Apeldoorn met veel plezier in om klanten te adviseren bij het vinden van het juiste horloge of sieraad. “Daarnaast vind ik het ook erg leuk om sieraden te ontwerpen. Terwijl klanten hun ideeën en wensen omschrijven, teken ik deze uit.” Zijn passie voor mooie horloges en unieke sieraden spreekt ook uit zijn top drie.

 


 

Breitling

“De liefde voor dit merk laaide bij mij op aan het eind van de negentiger jaren. Met uitgesproken designs, ‘excentrieke’ kasten en opvallende kleuren voor wijzerplaten plus het materiaalgebruik, onderscheidde dit merk zich destijds al binnen de horlogemarkt. Ik merkte dat deze horloges mijn hart sneller lieten kloppen. Nu, anno 2020, staat Breitling voor mij nog steeds bovenaan als favoriet horlogemerk. De innovatie op het gebied van manufactuur uurwerken, de nostalgische modellen die nu, met gebruik van huidige uurwerktechniek en kwaliteit weer herleven, maakt Breitling voor mij een hoogwaardig horlogemerk.”

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Artur Scholl

“Aangezien het ontwerpen van sieraden tot een van mijn passies behoort, hou ik van diversiteit. Van ‘eens wat anders dan anders’. Daarom ben ik fan van de ontwerpen van Artur Scholl. Van Hell onderscheidt zich met een collectie van dit krachtige, hoogstaande sieradenmerk. Voor mij bestaat de schoonheid en aantrekkingskracht van Artur Scholl juwelen uit de moderne ontwerpen met een knipoog naar het klassieke. Ook de ronde vormen die vaak gebruikt worden vind ik mooi. Dit alles wordt in perfecte balans samengebracht met prachtige kleurstenen, al dan niet verrijkt met briljant geslepen diamanten. Het zijn prachtige sieraden voor iedere vrouw die het heerlijk vindt om er dagelijks verzorgd uit te zien.”

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Jörg Heinz

“Met dit merk werk ik al heel wat jaren met veel enthousiasme en het wordt ook door veel van onze klanten met plezier gedragen. Jörg Heinz is begonnen als atelier voor pareljuwelen en maakte naam als firma dat een innovatief koppelsysteem met siersloten ontwikkelde. Jörg Heinz juwelen zijn allesbehalve (parel)colliers met alleen een functionele sluiting. Het zijn juwelen met een ‘parel van een slot’, dat onderdeel uitmaakt van het sieraad. De innovatieve sluitingen zijn met een simpele handomdraai te transformeren, maar ook te vervangen voor een nieuwe (parel)sluiting waardoor je het sieraad kunt creëren dat bij je stemming of outfit past. De combinatiemogelijkheden zijn zo goed als onuitputtelijk.”

 
Bekijk Jörg Heinz collectie