Type what you are searching for:

Frisse lente look

In de lente mag het best wat lichter. Laat u inspireren door deze jeugdige sieraden die dragen als een lichte lentebries.

 


 

Tiny Round

Aan een geelgouden ketting met ankerschakel van Miss Spring hangt een glanzend gepolijste ‘Tiny Round’. Mooi om solo te dragen, maar ook om te combineren met geelgouden colliers van verschillende lengte.

 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Geelgoud en blauwe Saffier

Deze geelgouden ring van Miss Spring draagt u solo, of gecombineerd met meerdere ringen voor een meer uitgesproken look. De mooie blauwe saffier wordt op zijn plaats gehouden door opvallende zetpootjes.

 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Tiny letter

De geelgouden colliers met ankerschakel van Miss Spring tonen de eerste letter van uw lief, uzelf of iemand die u dierbaar is. Mooi om solo te dragen, maar ook om te combineren met geelgouden colliers van verschillende lengtes.

 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Bohemian stars

Met deze armbandjes van dun leder met ‘sterrenbedels’ in wit en lichtblauw van Tirisi kunt u niet meer om de lentekriebels heen. Combineer voor een bohemian look meerdere lederen armbandjes samen, of kies voor een combinatie met de roségouden schakelarmband die eveneens sterrenbedels heeft.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie