Type what you are searching for:

Op z’n paasbest

Geelgoud heeft het in zich om te passen bij elke gelegenheid. Geelgoud heeft moderne en klassieke trekjes die zich samen ook nog eens prachtig laten combineren. Deze geelgouden juwelen en horloges tonen zich glansrijk op z’n paasbest.

 


 

Ebel Sport Classic

De Ebel Sport Classic serie bestaat uit prachtige dameshorloges waarbij de unieke Ebel wave-schakelarmband een van de mooie eyecatchers is. Hier is het horloge uitgevoerd in 18 karaat geelgoud. In de lunette van de slanke 29 millimeter kast zijn 47 diamanten geplaatst. (0.3055 ct.) De parelmoer wijzerplaat heeft 12 diamanten (0.078 ct.) als urenindexen. Een prachtig quartz-horloge dat draagt als een elegant sieraad.

 
Bekijk Ebel collectie

 


 

Creamy fancy-colored diamants

R&C juwelen zijn puur Nederlands handwerk. Met veel liefde gemaakt door de familie Bruining en geïnspireerd op de kracht en de schoonheid van de vrouw. De Nous-collectie bestaat uit sieraden met creamy fancy-colored diamanten in zachte vormen die in ringen van 14 karaat goud zijn gezet. Ringen als herinneringen aan bijzondere momenten.

 
Bekijk R&C collectie

 


 

Driemaal diamant

Opvallende geelgouden zetpootjes en briljant geslepen witte diamant begeleiden drie prachtig zacht gekleurde diamanten (1.14ct) in verschillende vormen. Deze ring met haast koninklijke allure is uit de NOUS-collectie van R&C.

 
Bekijk Nous collectie

 


 

Krachtig en harmonieus

Door rechte en ronde lijnen harmonieus met elkaar te combineren ontwierp R&C met de NOUS-collectie juwelen met een elegante, krachtige uitstraling. In dit harmonieuze trio werd een 14 karaat gladde aanschuifring gecombineerd met een ring met een ronde gekleurde diamant en een ring met een vierkante gekleurde diamant. Deze laatste heeft voor extra raffinement 12 witte diamantjes in de brede zetkast.

 
Bekijk Nous collectie

 


 

Italiaanse elegantie

De collecties van Monzario worden door Nederlandse designers ontworpen, en in Italië gemaakt. Tijdens het vervaardigen wordt aan elk detail gedacht wat resulteert in sieraden die prachtig zijn afgewerkt. Dit 14 karaat geelgouden collier met bijpassende armband in fantasieschakel is een glanzend voorbeeld van de tijdloze Monzario elegantie.

 
Bekijk collectie

 


 

With a twist

Jörg Heinz ontwikkelde in 1974 een ingenieus draaimechanisme en veranderde daarmee voorgoed de positie van het juweelslot. Jörg Heinz sieraden hebben een transformeerbare bolsluiting die gedragen wordt als een fascinerend juweel. De sluiting met diamant aan dit 18 karaat geelgouden collier is middels een bajonet-systeem eenvoudig te wisselen.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie

 


 

Oor-grandeur

Deze geelgouden oorhangers van R&C uit de NOUS-collectie waarin gekleurde diamanten zijn verwerkt, hebben een vintage-achtige grandeur wat het perfecte oorhangers maakt om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden.

 
Bekijk Nous collectie