Type what you are searching for:

Springmood

Vrouwelijker kan het bijna niet. Laat u inspireren door juwelen in bloemmotief en lentegroene tinten die meer dan een lenteseizoen meegaan.

 


 

Artur Scholl

De edelsmeden van Artur Scholl creëerden uit puur handwerk dit boeket roségouden bloemen met parelmoer en diamant. Heel geraffineerd werd in deze drie vrouwelijke bloemringen parelmoer of maansteen in een roségouden bloemvormige zetting geplaatst. Elke bloem is verrijkt briljant geslepen diamantjes. Artur Scholl bewijst hiermee dat het schitterende vrouwelijke ringen maakt voor vrouwen van elke leeftijd. Ook de oorstekers bestaan uit twee roségouden, opengewerkte bloemmotieven met daartussenin parelmoer. In het hart van de bloemen zijn vijf briljant geslepen diamantjes gezet. Het roségouden spang-collier is eveneens van Artur Scholl. Het collier omsluit de hals op sierlijke wijze. In de bloemblaadjes zijn briljant geslepen diamantjes gezet.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Key to your hart

Deze roségouden sleutels uit de collecties van Artur Scholl, hebben een hart van malachiet en parelmoer. De 2,6cm lange hanger beweegt los aan een 45cm roségouden collier waardoor de ‘sleutelhanger’ altijd mooi in het midden hangt.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Sterrenstof

In hun zoektocht naar de mooiste edelstenen reizen de edelsmeden van Bron Jewelry de hele wereld over. Voor deze hanger uit de collectie ‘Stardust’ is gekozen voor prachtig groen tsavoriet. Ook in het x-je, dat onderdeel uitmaakt van de roségouden ketting is tsavoriet verwerkt. Wist u dat deze steensoort staat voor kracht, energie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen?

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Tsavoriet en diamant

Het Nederlandse merk Bron Jewelry verstaat de kunst tijdloze juwelen te creëren die zich eindeloos laten combineren. Hier worden roségouden Bron Stardust oorbedels met tsavoriet gecombineerd met roségouden oorsieraden met witte diamant uit de Bron serie ‘Lux’. De oorringen hebben een doorsnede van 13 millimeter en zijn 2 millimeter dik.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Voorjaarsboeketjes

Als een vrolijk voorjaarsboeket laten deze roségouden Bron ringen zich moeiteloos combineren. De roségouden ringen, waarin prachtige roze en groene stenen naar het voorjaar lonken, zijn gecombineerd maar ook solo te dragen. Top-down: Een vrouwelijke roségouden Phlox ring met roze toermalijn dat in een robuuste zetting werd geplaatst. De ronde ring met cabochon geslepen roze toermalijn in een brede zetting is uit de Bron Sushi-collectie. Uit de Stax-collectie komt de ring met witte diamant in de band. Ring ‘Stardust’ is met tsavoriet, gezet in roségoud, een ware eyecatcher. Ring ‘Catch’ heeft, groene toermalijn gezet in klassieke zetpootjes. Ring ‘Phlox’ is vormgegeven met acht robuuste roségouden zetpootjes die paarsgewijs de gefaceteerde groene toermalijn ‘omarmen.’ De hier getoonde Phlox-ringen komen uit de nieuwe Bron-collectie en zijn binnenkort in onze winkels te bewonderen.

 
Bekijk Bron collectie