Type what you are searching for:

De top 3 favorieten van Hans Cramer

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers? Wij vroegen naar de top 3 van Hans Cramer.

Hans zit al 36 jaar in het juweliersvak en vierde dit jaar zijn 25-jarig lustrum als goudsmid. Sinds 11 jaar maakt Hans deel uit van het Van Hell Juweliers-team Amersfoort. Dat hij als goudsmid houdt van het pure ambacht, komt goed naar voren uit zijn persoonlijke top 3 van favoriete merken.

 


 

Nol

Het pure ambacht spreekt mij vanwege mijn achtergrond als goud- en zilversmid sterk aan. Nol is een Nederlands merk dat uitsluitend ambachtelijk werkt en daardoor ook maatwerk kan leveren. Dit maakt Nol tot een merk dat flexibel kan inspelen op klantbehoeften waar de diverse maten en materiaalkeus betreft. Nog een pluspunt; de modellen zijn onderling zeer goed te combineren. Een andere troef is dat door de verschillende technieken die het merk beheerst, waaronder polijsten, borstelen en folie-slag, de uitstraling van Nol-sieraden divers is. De ontwerpen zijn strak en modern of juist heel stoer.

 
Bekijk Nol collectie

 


 

Staudt Twenthe watches

Dit Nederlandse merk maakt geweldige, stijlvolle horloges, allemaal voorzien van een mechanisch uurwerk. Een stijlkenmerk is de tweekleurige wijzerplaat in ton-sur-ton die Staudt-horloges een chique uitstraling geven. Achter Staudt staat een jonge ondernemer/ontwerper met een sterk verhaal over de ontstaansgeschiedenis. Onder het motto: ‘bescheiden van buiten, stralend van binnen’, maakt Yvo Staudt een Nederlands product om trots op te zijn.

 
Bekijk Staudt collectie

 


 

Grand Seiko

De zorg die Grand Seiko aan het ontwikkelen en vervaardigen van het Grand Seiko horloge besteedt is fantastisch. Het resultaat is een merk dat stijlvolle ontwerpen met een zeer hoogwaardige afwerking aflevert. Het Grand Seiko horloge is een zeer nauwkeurig horloge dankzij een baanbrekende technologie die spring drive wordt genoemd. De technologie genereert energie zoals een mechanisch horloge dat doet, gecombineerd met een elektronische regelaar zoals in een quartz-uurwerk. Zelfs het quartz-uurwerk heeft Grand Seiko daarmee heruitgevonden.

 
Bekijk Grand Seiko collectie