Type what you are searching for:

Diamanten sieraden met een vorstelijke uitstraling

Juwelen in koningsblauw, stralende diamanten, bijzondere stenen en prachtige designs waar royals verliefd op zouden worden; deze handgemaakte juwelen met diamant hebben een koninklijke uitstraling.

 


 

Witgouden kroonjuwelen

Deze drie ringen lijken dankzij de opvallende zetting hun diamanten als kroontjes te dragen. V.l.n.r.: Deze bijzondere ring heeft een cirkel van diamant met in het midden een diamant die voor een innovatief en speels effect in een roteerbare zetting is geplaatst. Dit juweeltje (diamantgewicht: 0,226 SI/TW ) komt uit de Swing-collectie van Jörg Heinz. De witgouden solitairring met een briljant geslepen diamant (1,10ct. SI/W), gezet in zes opvallende witgouden zetpootjes is van R&C. Van hetzelfde merk is de ring met briljant geslepen diamant en pavé gezette diamant in een witgouden band (1,02ct. Si/W).

 
Bekijk Jörg Heinz collectie
 
Bekijk R&C collectie

 


 

Diamant, saffier, tanzaniet en amethist

Saffier, tanzaniet en amethist hebben prachtige kleurscharkeringen van koningsblauw tot lila. Een tanzaniet kan zelfs, afhankelijk van welke kant je de steen bekijkt meerdere kleuren hebben, van diepblauw tot paars. Deze ringen en oorhangers met diamant, saffier, tanzaniet en amethist zijn van R&C. De bovenste roségouden ring is rondom bezet met diverse tinten saffier. De roségouden ring heeft als middelpunt tanzaniet en daaromheen briljant geslepen diamant. De onderste entouragering heeft pavé gezette diamant in de roségouden band en briljant geslepen diamant rondom een mooie amethist. De roségouden oorhangers kregen tweemaal de bijzondere steen tanzaniet me daaromheen briljant geslepen diamant.

 
Bekijk R&C collectie

 


 

Doublet in koningsblauw

Deze schitterende witgouden entouragering – een ring met een grote steen in het midden, omringt door kleinere stenen- is van het Italiaanse huis Moraglione en komt uit de Sissi-collectie. De middensteen is een doublet, samengesteld uit saffier en bergkristal. Daaromheen zijn blauwe saffieren gezet en helemaal aan de buitenzijde, tussen blauwe saffieren, glinsteren briljant geslepen diamanten (0,26ct. VS/TW).

 
Bekijk Moraglione collectie

 


 

Speciaal spessartien

Artur Scholl ontwierp deze intrigerende ring met twee pearshape spessartien granaat stenen (6,33ct.). De betoverende uitstraling wordt extra benadrukt door zowel de stenen als de band van witgouden ring te voorzien van tientallen pavé gezette, briljant geslepen diamanten (0,94ct. TW/VSI.) Om de prachtige kleur van spessartien nog indringender te maken zijn de stenen gezet in een roségouden zetrand).

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Boeket van diamant

Tientallen briljant geslepen diamanten (1.86ct. W/VVS) lijken als een voorjaarsboeket te ontspringen uit de brede band van deze witgouden ring. De vakmensen van Artur Scholl plaatsten handmatig afwisselend een enkele of meerdere diamanten bij elkaar voor een prachtig speels effect.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Schakelcollier met amethist

Vaak zonder waarde te hechten aan less is more zijn de sieraden van Artur Scholl een statement van verfijning en elegantie. De collecties worden in een kleine oplage gemaakt en blinken uit in vakmanschap. Zoals ook te zien is aan dit roségouden schakelcollier met bijpassende oorsieraden. Zowel de hanger als de oorstekers hebben glanzend amethist als middelpunt in een krans van champagne en witte diamant.

 
Bekijk Artur Scholl collectie