Type what you are searching for:

Het klassieke horloge, vorstelijk in ogenschijnlijke eenvoud

Het klassieke horloge blinkt uit in ogenschijnlijke eenvoud. De kasten zijn rond en slank met korte lugs waardoor de band dicht op kast aansluit. Voor de wijzerplaten geldt: less is more. De wijzers zijn slank en spits. Complicaties zijn, op misschien een datumvenster na, overbodig. Achter de eenvoud van het klassieke, mechanische horloge gaat echter doordachte innovatie en een zeer uitgebalanceerd design schuil. Perfectie tot in het kleinste detail maakt het klassieke horloge tot een vorstelijk horloge. Perfect om te dragen binnen de zakelijke omgeving of tijdens bijzondere gelegenheden.

 


 

Montblanc Heritage Automatic

Geïnspireerd door de historische Minerva-polshorloges uit de jaren 1940 en 1950, combineert de Montblanc Heritage-lijn de elegantie van het verleden met hedendaagse technologieën. In de 40 millimeter roségouden kast is een verfijnde tweekleurige wijzerplaat geplaatst in de kleur smoked-caramel. Ook de indexen en wijzers zijn van roségoud. Het horloge heeft het door Montblanc ontwikkelde automatische uurwerk MB 24.27 en is uitgerust met een bruine alligator lederen band.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Breitling Premier Automatic Day & Date 40

Breitling is bekend van de indrukwekkende robuuste vliegeniershorloges. Met de Breitling Premier Automatic Day & Date 40 toont het merkt dat een pilotenhorloge ook mooi klassiek kan zijn. Het horloge met stijlkenmerken uit de veertiger jaren heeft een zilverkleurige wijzerplaat en roségouden accenten. Op het kastdeksel is Breitling 1884 als gravure aangebracht. Hedendaags is het nauwkeurige Breitling 45 uurwerk dat officieel door de COSC is gecertificeerd voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Ebel Sport Classic

De wave-armband is op zichzelf al een klassiek kenmerk van het Ebel dameshorloge. Hier gecombineerd met de Ebel Sport Classic Lady met Romeinse indexen zorgt dit voor een tijdloos, elegant ontwerp. De kast valt op door de zeshoekige vorm en de geelgouden bezel die wordt vastgehouden met vijf geelgouden schroeven. De Ebel Sport Classic heeft een quartz-uurwerk en is spatwaterdicht.

 
Bekijk Ebel collectie

 


 

Longines La Grande Classiques

Dit prachtige two-toned dameshorloge van Longines draagt de naam La Grande Classiques. In de slanke 33 millimeter kast met roségouden PVD-coating is een wijzerplaat gezet van parelmoer met 12 Top Wesselton diamanten als indexen. Deze geven het horloge een zeer vrouwelijke uitstraling. De bicolor horlogeband met een vouwsluiting zorgt ervoor dat je dit horloge draagt als een elegant sieraad.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Longines Prima Luna

De combinatie van edelstaal en roségoud en de opvallende indexen geven de slechts 30 millimeter brede Longines Prima Luna een grootse uitstraling. Het horloge heeft een edelstalen kast en band die met roségouden kappen zijn afgewerkt. Deze techniek heeft als voordeel dat de roségouden kleur bij beschadiging niet verdwijnt. De index en de wijzers van dit horloge zijn uitgevoerd in contrasterend blauw voor een goede afleesbaarheid.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Baume & Mercier Clifton Baumatic

Klassiek pur sang met een indrukwekkende binnenkant. Dit stijlvolle horloge met koningsblauwe wijzerplaat is de Baume & Mercier Clifton Baumatic. Het automatisch uurwerk in de 40 millimeter edelstalen kast heeft een zeer hoge chronometrische precisie van –4/ + 6 seconden per dag. Dit maakt het horloge tot een COSC-gecertificeerd model. Ook indrukwekkend is de gangreserve van maar liefst 120 uur.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie