Type what you are searching for:

Royal Orange

Op Koningsdag mag oranje niet ontbreken. Deze prachtige juwelen onderstrepen in tal van oranjetinten de charme van de vrouw die ze draagt.

 


 

Driemaal bijzonder

Drie roségouden ringen die niet alleen uitblinken wegens het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn, maar ook vanwege drie bijzondere stenen. De bovenste ring is van Bron en komt uit de Phlox-serie. De prachtig geslepen steen is een grossulaar granaat die in vier zetpootjes met diamant werd gezet. Ook de ring met ronde steen is van Bron en komt uit de Catch-serie. In de ring werd roze toermalijn verwerkt die felroze kan kleuren bij daglicht, maar bij gedempt licht bruin oogt. De ovalen ring is van Artur Scholl en heeft een gepolijste kastzetting met daarin sprankelend citrien.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Champagne kroontje

Rivoir ontwierp deze ring met tientallen pavé gezette oranje saffier. Als kroon op het ontwerp werd in het midden een champagnekleurige diamant verwerkt.

 
Bekijk Rivoir collectie
 
 


 

Gouden set met citrien

Heel koninklijk is een parure; een set van sieraden, gemaakt om bij elkaar gedragen te worden. Deze geelgouden set van Moraglione bestaande uit een ring, oorhangers en een collier met hanger waarin citrien en diamant is verwerkt. Niet alleen de zetting werd voorzien van diamant, maar ook de ringband en de haken van de oorhangers kregen fijne diamantjes.

 
Bekijk Moraglione collectie

 


 

Stoer witgoud

Door edelmetaal te combineren met zijde creëerde Meister een koord met een witgouden sluiting die je dubbel gewikkeld om de pols draagt als armband. De stoere armband krijgt een vrouwelijke touch door zeven briljant geslepen diamantjes die als fijne sterren in de bolsluiting zijn gezet.

 
Bekijk Meister armband

 


 

Breitling Superocean Automatic

De opvallende oranje wijzerplaat van dit duikhorloge van Breitling is ook een fraaie eyecatcher wanneer het geen Koningsdag is. Het horloge heeft een edelstalen kast met een diameter van 42 mm en is tot 500 meter waterdicht. De gesatineerde edelstalen band heeft een stevige vouwsluiting die berekend is op extreme sporten. Dit Breitling horloge heeft een automatisch chronograaf uurwerk dat officieel door de COSC is gecertificeerd voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Baume & Mercier Clifton Club

Sportiviteit en klasse zijn twee kenmerken om de 42 millimeter Baume & Mercier Clifton Club te omschrijven. De zwarte wijzerplaat heeft subtiele oranje details en de wijzers en indexen van dit duikhorloge zijn voorzien van Superluminova®. Op 12 uur prijkt het Baume & Mercier logo. De zwart kalfslederen armband van deze gentlesman watch kreeg een oranje afwerking van rubber voor extra sportiviteit.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie

 


 

Petite Promesse

Charme, schitterende diamanten en een ontwerp met een twist… De Petite Promesse van Baume & Mercier heeft het allemaal. Het 22 millimeter fijne horloge met Zwitsers quartz-uurwerk heeft een parelmoer wijzerplaat en een lunette waarin diamanten van verschillende grootte zijn verwerkt (samen 0.016 karaat). De vrolijk gekleurde oranje kalfslederen band draag je dubbel omwikkeld om de pols.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie