Type what you are searching for:

Luxe cadeautips voor romantische moeders

Is een romantisch geschenk de juiste keuze voor Moederdag? Deze prachtige, luxe geschenken in zachte kleuren en ronde vormen zijn perfect voor romantische vrouwen.

 


 

Daqi Cherry Blossom Bluetooth-speaker

Speakers zijn gadgets voor mannen? Dat wordt met de JinGoo anders. Dit prachtige handgemaakte keramische vogelobject in een notenhouten kooi is de JinGoo van DaqiConcept. De JinGoo is een zachte lichtbron, een mono 2-weg luidspeaker en een wekker ineen die zich eenvoudig aan apparatuur laat koppelen via Bluetooth. Het bekroonde ontwerp maakt gebruik van oplaadbare lithiumbatterijen en energiebesparende ledlampen, waardoor het mogelijk is om tot wel 25 uur aan muziek en licht te genieten op één lading. Door de JinGoo-app te downloaden wordt toegang verkregen tot ambient-melodieën met verschillende geluiden van vogels, voor een ontspannende en rustige sfeer. Verkrijgbaar in onze winkel in Apeldoorn en onze webshop.

 
Bekijk de speaker

 


 

Bigli Ring Mini Leaves Wit Diamant

Geïnspireerd door de natuur ontwierp Bigli met de Mini Leaves-collectie prachtige bladvormige sieraden. In het blaadje van deze roségouden ring is briljant geslepen diamant pavé gezet (0,22ct. VS1/TW).

 
Bekijk Bigli collectie

 


 

Bigli Collier Mini Leaves Wit Diamant

Tot de Bigli-collecties waarbij de natuur als inspiratiebron diende, behoort ook dit witgouden collier uit de Mini Waves-collectie. De hanger met zacht golvende vormen heeft sprankelende briljant geslepen witte diamant die pavé werd gezet (0,23ct. VS1/TW).

 
Bekijk Bigli collectie

 


 

Bigli ring Lily Bloom

In een lieflijke bloemvorm werd in deze ring van Bigli een steen gezet met de naam ‘Smokey eye’. De steen, die de romantische ring ook een stoer tintje geeft, is een doublet uit parelmoer en rookkwarts. De geelgouden ring heeft kleine bloemblaadjes met diamant.

 
Bekijk Bigli collectie

 


 

Kusjes om te dragen

Nederlandse juwelenhuizen ontwierpen deze romantische sieraden met zacht gekleurde stenen en x-elementjes waarmee je romantische moeders elke dag een kusje geeft om te dragen. Van links naar rechts: Joy armband van Bron met een zachtroze zijden koordje met een roségouden kusje. Witgouden handgemaakte armband van Fjory met zilveren binnenzijde. In de armband van Bron zijn tussen de steentjes luxe roségouden elementjes verwerkt. Ook van Bron is de roségouden flexband met een ‘kusje’ waarin witte diamant is gezet. Aan de roségouden oorhangers van Bron hangen zacht glanzende briolet geslepen creoolaanhangers met witte maansteen en een briljant geslepen champagnekleurige diamant.

 
Bekijk Bron collectie

 
Bekijk Fjory collectie

 


 

Moondrops Ring Bolletjes Witte Diamant

Lief om solo te dragen, maar ook prachtig te combineren met meerdere ringen, is deze mooie ring van Moondrops. De geelgouden ringband heeft in het midden 7 bolletjes, waarvan de middelste 3 zijn gemaakt van witgoud en pavé gezet witte diamant. (0,08 karaat)

 
Bekijk Moondrops collectie

 


 

Geelgouden hart

Met dit ‘C’est Moi Heart ‘collier met hartvormige hanger van Miss Spring vertel je ook zonder woorden dat jouw moeder de allerliefste is. Het collier bestaat uit een geelgouden ankerschakel en een hartje erover heen schuivend, hierdoor hangt het hartje altijd in het midden.

 
Bekijk Miss Spring collectie