Type what you are searching for:

Luxe cadeautips voor sportieve, stoere moeders

Bij moeders die graag sporten, moeders die altijd in zijn voor een gezellig outdoor-weekend, en bij moeders die zich graag stoer en casual kleden, passen deze sportieve cadeausuggesties met een luxe touch perfect.

 


 

Sportief bij de tijd

Longines combineert met de HydroConquest-lijn sportiviteit en elegantie, wat prachtig naar voren komt in dit edelstalen horloge met rosékleurige PVD-coating. Het horloge is 34 millimeter breed, heeft een hoogwaardig quartz-uurwerk en is spatwaterdicht. De zwarte wijzerplaat met stoere indexen, gecombineerd met de elegante band, maakt dit horloge tot een favoriet accessoire dat zich tijdens veel verschillende gelegenheden laat dragen.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Oris Aquis Date

Oris maakt prachtige sportieve duikershorloges. Deze Oris Aquis Date is met een kast van 36,5 millimeter ontworpen voor de pols van sportieve dames. Het horloge met automatisch uurwerk heeft een stijlvolle donkerblauwe wijzerplaat en een zwarte draaibare lunette.

 
Bekijk Oris collectie

 


 

Pianegonda Zilveren Armband Foedus

Wanneer de oude Romeinen een verbond aangingen met niet Romeinen werd dit een foedus genoemd. Pianegonda vertaalde het verbond tussen twee onderling verschillende soorten in een prachtige zilveren armband van ‘geknoopte touwlijnen’.

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Kunstig verbonden zilveren ring

Deze stoere ring van Pianegonda komt uit Foedus-serie. De ring bestaat uit kunstzinnig in elkaar verweven zilveren ‘touwlijnen’.

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Puur voor om de pols

Deze krachtige, minimalistische zilveren armband is handgemaakt door de Nederlandse meestersmeden van NOL. Door het materiaal uit te smeden in plaats van volledig te gieten ontstaan unieke sieraden met een zeer hoge materiaalkwaliteit.

 
Bekijk Nol collectie

 


 

Gewikkelde ring

Het Nederlandse NOL maakt hand-gesmede sieraden in zilver, goud of een combinatie daarvan. Dankzij hun unieke uitstraling en zeer hoge kwaliteit ontstaan tijdloze sieraden met een puur design. Zoals deze ring die om de vinger van de draagster lijkt te zijn gewikkeld.

 
Bekijk Nol collectie

 


 

Palm Beach gourmet armband

De glamour van Palm Beach en de stoerheid van een schakelarmband komen in deze zilveren met roségouden armband van Tirisi Moda uitdagend samen. De armband wordt om de pols geklemd. Mooi om solitair te dragen of in combinatie met bijvoorbeeld een van de andere stoere armbanden van Tirisi Moda.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie