Type what you are searching for:

Van Hell Touch, de top 3 van Truda van Hell

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers? Wij vroegen naar de top 3 van Truda van Hell.

Truda heeft een achtergrond als kleurstyliste en maakt van deze kennis dankbaar gebruik om onze klanten te adviseren welk horloge, sieraad of kleur edelsteen het mooist bij de drager of draagster staan. Het juweliersvak is inmiddels haar passie. Dat ‘puur’ nooit uit de mode raakt komt prachtig naar voren uit de Truda’s top 3 van dit moment.

 


 

IsabelleFa

“Dit merk spreekt mij enorm aan vanwege de ogenschijnlijke eenvoud van de designs, waarbij de kracht van eenvoud tot in de perfectie is doorgevoerd. De sieraden van dit hoogwaardige merk worden per stuk op maat gemaakt door mensen met een jarenlange ervaring. Het gaat om puurheid en 100% vakmanschap. Zo verwerkt het merk in elk sieraad, op subtiele wijze, een kleine diamant. Mijn favoriet is de 18 karaat witgouden choker. Deze heeft een enorme flexibiliteit waardoor het sieraad prachtig en soepel op de huid aansluit en comfortabel draagt. Het is een stijlvol en tijdloos sieraad dat zich leent om elke dag te dragen. Casual gekleed of voor een zakelijke afspraak; dit sieraad maakt de outfit compleet en zorgt voor een krachtige uitstraling.”

 
Bekijk IsabelleFa collectie

 


 

De Rio-collectie van BRON

“Van de kleurenexplosie van deze oogverblindende edelstenen word ik heel erg blij! Met name de ringen uit deze collectie met hun prachtige heldere, diepe kleuren vind ik mooi. Deze collectie is zo veelzijdig dat de sieraden heel erg mooi te combineren zijn. Onderling, maar ook met andere Bron-collecties. Vanwege de enorme variatie aan edelstenen die Bron in heel veel kleuren en slijpvormen verwerkt, kan elk type vrouw een bij haar passend Bron-sieraad vinden. Wat mij altijd weer bijzonder raakt in dit vak, is dat het passende sieraad de persoonlijkheid van de drager of draagster extra onderstreept. Wanneer een sieraad laat zien wie u bent, dan draagt u het juiste sieraad.”

 
Bekijk Bron collectie

 


 

De tennisarmband

“Bovenaan mijn verlanglijstje staat ook de tennisarmband. Daarmee benoem ik geen merk, maar een type armband. Dit type armband is bezet met allemaal schitterende diamanten die briljant geslepen zijn en zo het licht perfect opvangen! Deze armband staat voor mij voor tijdloze schoonheid. De armbanden kunnen geleverd worden in geelgoud, roségoud en witgoud. Persoonlijk vind ik de diamanten in een witgouden zetting het mooist uitkomen. De armband kan op verschillende manieren gedragen worden. Bijvoorbeeld solo, maar ook in combinatie met een slavenarmband staat de tennisarmband geweldig. Zelf vind ik de band naast mijn MeisterSinger horloge een hele mooie combinatie. Een echte eyecatcher! Het verhaal achter de bijnaam van de diamanten armband komt van de tennisster Chris Evert, die in 1987 tijdens het U.S. Open haar armband verloor midden in een partij, en vervolgens weigerde om verder te spelen tot ze haar armband teruggevonden had. Een bijkomend voordeel bij de aanschaf van een tennisarmband is dat u met deze legende nooit fout zit. Ze zal simpelweg nooit uit de mode gaan.”

 
Bekijk armbanden collectie