Type what you are searching for:

Dieren sieren

Met bloeiende planten, bomen en nieuw geboren dieren brengen de lente en vroege zomer elk jaar weer een kleurrijke ode aan het leven. Voor designers en juwelenhuizen is deze ode een onuitputtelijke inspiratiebron die leidt tot prachtige horloges en sieraden die de band tussen mens en dier symboliseren. Zo heeft het horlogemerk Longines een sterke band met de paardensport en Oris met het onderwaterleven. Maar ook zeeschatten als parelmoer en parels raken nooit out of style, zoals deze selectie toont.

 


 

Longines Equestrian

De band die Longines heeft met de paardensport komt goed naar voren in dit vrouwelijke horloge met parelmoeren wijzerplaat. De bruin lederen band geeft het horloge een stoere touch.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Baume & Mercier Promesse

Parelmoer is een van de vele natuurschatten uit de zee, en werd in dit horloge verwerkt in een zacht glanzende wijzerplaat. Op de lunette werden 30 diamanten gezet, misschien wel de mooiste natuurschatten die er zijn.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie

 


 

Oris Aquis Chronograph

De expertise van Oris op het gebied van hoogwaardige duikhorloges gaat gelijk op met de passie voor het onderwaterleven. Het merk ondersteunt diverse organisaties die zich inzetten voor het behoud van onze oceanen en het oceaanleven. Samen met de hoge kwaliteit maakt dit het Oris duikhorloge tot een van de meest geliefde sporthorloges. Dit fraaie exemplaar heeft een ‘oceaanblauwe’ wijzerplaat in een 45,5 millimeter stalen kast. Het horloge heeft een Zwitsers automatisch uurwerk en is tot 500 meter waterdicht.

 
Bekijk Oris collectie

 


 

Collier van Tahitiparels

Parels zijn een prachtig geschenk van de natuur. Dit collier van Schoeffel is samengesteld uit Tahitiparels in uiteenlopende groen- en goudtinten. Tahitiparels zijn vernoemd naar het eiland Tahiti waar de parels oorspronkelijk vandaan komen. Dit collier is 41 cm lang en de parels zijn aflopend van 12,5 mm – 9,2 mm. Dit collier sluit met een matte 18 karaat witgouden bolsluiting.

 
Bekijk Schoeffel collectie

 


 

Klassieke Zuidzee parels

Classic with a (natural) twist… Dit prachtige collier van Bron bestaat uit Zuidzee parels met daartussen kralen van roségoud en petrol korund. De schitterende bijpassende oorhangers hebben naast een zacht glanzende Zuidzee parel een opengewerkt Toujours Ajour element met daaronder een champagnediamant.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Prachtig parelmoer

Parelmoer wordt gemaakt door schelpdieren. De natuurlijke zee schat inspireert al eeuwenlang tot het maken van prachtige voorwerpen. Het openwerken van parelmoer in een Toujours Ajour patroon zoals Bron deed voor deze hanger is een speciale techniek die de schoonheid van parelmoer extra benadrukt. De hanger wordt gedragen aan een koord en heeft als luxe toevoeging een champagnediamant. Door een roségouden schuifelement, kan het collier gemakkelijk op verschillende lengtes worden gedragen.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Krachtig en vrouwelijk

Deze zilveren armband komt uit de Cuspis- collectie van Pianegonda, een kunstzinnige lijn waarin de designers tegenovergestelden met elkaar verenigden. De vorm van de armband is geïnspireerd op doornen. Door de ‘stekels’ te verzachten met parels ontstond een armband die zowel kracht als vrouwelijkheid uitstraalt. Binnen dezelfde serie creëerde Pianegonda bijpassende zilveren oorhangers.

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Armband van giraffehaar

Een van de meest klassieke armbanden van Albanu is de armband uit gevlochten giraffenhaar. Albanu creëert met veel respect voor het materiaal en de dierenwereld al bijna honderd jaar met de hand gevlochten armbanden. Door het unieke materiaal te combineren met sluitingen van goud of staal ontstaan bijzondere armbanden die over de hele wereld geliefd zijn. In deze armband is een 18 karaat roségouden sluiting verwerkt.

 
Bekijk Albanu collectie

 


 

Zomerse zeester

Zeegroen en een zeester in een roségouden omlijsting… Deze armband uit de Copacabana collectie van Tirisi Moda straalt de sfeer uit van een heerlijk lange zomer. De zeester is opgebouwd uit briljant geslepen diamanten die in emaille werden geplaatst. Door het zilveren bolletje, het sluitstuk, is de lederen armband snel op de juiste maat af te stellen. Heel erg leuk om te combineren met meerdere armbanden voor een Ibiza-style effect.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie

 


 

Copacabana Collier

Dit collier uit de Copacabana collectie van Tirisi Moda maakt dat we zin krijgen in de zomer. De zeester bestaat uit tientallen briljant geslepen diamanten die werden gezet in parelmoer. De hanger is afgewerkt met een rand van roségoud en wordt gedragen aan een roségouden ketting met fijne schakels.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie