Type what you are searching for:

Els Ponstijn gaat met pensioen

Na ruim veertig jaar in het juweliersvak gewerkt te hebben, waarvan 27 jaar in het team van Van Hell Apeldoorn, gaat Els Ponstijn met pensioen.

Daarmee nemen we afscheid van een collega die al vanaf de overname van juwelierszaak Fabery de Jonge door Ab van Hell in 1993, bij ons werkt. Els is een zeer gewaardeerd teamlid, en we kennen haar als iemand die liever onze klanten in het middelpunt zet dan zichzelf.

Ze vertrekt dan ook het liefst met stille trom. Wilt u haar echter, net als wij, graag persoonlijk bedanken voor haar warme inzet en vakvrouwschap, dan vertellen wij u graag als ‘inside secret’, dat Els nog tot en met 27 juni in onze winkel in Apeldoorn aanwezig zal zijn voor ze van haar welverdiende pensioen gaat genieten.

 
Team Apeldoorn
 
Team Amersfoort