Type what you are searching for:

Geslaagd met een persoonlijk aandenken!

Afstuderen vormt een bijzondere markering op de levenslijn. Er wordt een periode afgesloten en het startschot klinkt voor wat er na de studie komt. Misschien een vervolgstudie, misschien een eerste baan of de start van een eigen bedrijf. Traditioneel zijn luxe horloges en tijdloze sieraden perfecte begeleiders om deze nieuwe stap te markeren. Zeker wanneer u ervoor kiest om het geschenk te laten graveren met een passende boodschap, ontstaat een persoonlijk aandenken voor het leven.

 


 

Seiko 5 Sports Automatic

Het eerste mechanische horloge dat gedragen wordt, kan het begin zijn van een levenslange liefde voor horloges. Seiko liefhebbers kennen de Sportmatic uit 1963 als het eerste Seiko sporthorloge dat het merk op de markt bracht. De Sportmatic was tegelijkertijd een Seiko 5. De nieuwe Seiko 5 Sports Automatic met edelstalen kast van 42,5 millimeter is een eerbetoon aan deze klassieker en draagt daarom het bekende symbool onder de merknaam dat gelezen kan worden als een S of als een 5. Dit Seiko 5 horloge is volledig in-house vervaardigd en is waterbestendig tot 100 meter. Leuk detail is de pusher op 4 uur, die overigens op het model uit 1963 ontbreekt.

 
Bekijk Seiko collectie

 


 

Tissot Chrono XL

Tissot bestaat al sinds 1853 en is daarmee een van de oudste Zwitserse horlogemerken. Het merk staat bekend als traditioneel Zwitsers horlogemerk dat sportieve ontwerpen presenteert, zowel in design als in functionaliteit. De edelstalen Chrono XL dankt haar naam aan de 45 millimeter doorsnede van de kast. De chronograaf heeft een mooie antracietkleurige wijzerplaat en is waterbestendig tot 100 meter. Het horloge heeft een Zwitsers ETA quartz chronograaf uurwerk en is met zijn jeugdige en strakke vormgeving ontworpen om dagelijks te dragen.

 
Bekijk Tissot collectie

 


 

NOL zilveren armband

Sieraden van NOL worden handgemaakt door Nederlandse edelsmeden. Door het materiaal uit te smeden in plaats van volledig te gieten wordt een veel hogere materiaalkwaliteit verkregen. NOL sieraden hebben een strakke vormgeving en dragen dankzij de slagen die de edelsmid maakt, altijd een stukje unieke handtekening van de maker in zich. Deze armband heeft aan de binnenzijde een NOL gravure, maar laat ruimte genoeg vrij voor een eigen persoonlijke gravure.

 
Bekijk NOL collectie

 


 

Geluksbrenger Tiny Clover

Met dit jeugdige witgouden collier van Miss Spring met de naam Tiny Clover wenst u de draagster een prachtige portie geluk toe. Het collier heeft witgouden ankerschakels waaraan in het midden een klavertje vier hangt.

 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Roségouden kusjes

Bron creëerde deze roségouden oorknopjes in X-vorm die gedragen worden als kleine kusjes. Naast roségoud zijn ze ook leverbaar in geelgoud of witgoud.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Klassieke armband van Fjory

Hoewel het aan de buitenkant niet te zien is, hebben de armbanden van Fjory een massief zilveren kern van de hoogste kwaliteit zilver. Door te werken met deze techniek houden de Nederlandse makers van de handgemaakte Fjory armbanden de van oudsher beroemde en hoogwaardige Nederlandse kwaliteit in goud- en zilverwerken levendig. Dankzij de hoge kwaliteit en het klassieke design laten Fjory armbanden zich even elegant en stijlvol solo dragen als geraffineerd combineren met meerdere armbanden.

 
Bekijk Fjory collectie