Type what you are searching for:

Groeibriljanten voor het leven

Diamanten staan vanwege hun kracht, de uitzonderlijke glans en de zeldzaamheid symboliek voor het leven zelf. Dat sieraden met diamant prachtig passen bij bijzondere levensmomenten is dan ook geen toeval. Een sieraad met groeibriljant – een briljant geslepen diamant – ‘groeit’ tijdens het leven met u mee doordat u de diamant op een later moment kunt laten vervangen door een grotere diamant. Dat groeibriljanten veel meer mooie toepassingen kennen dan in ringen alleen, bewijzen deze mooie sieraden.

 


 

R&C Collier Victoire

Het merk van Nederlandse bodem R&C is gespecialiseerd in sieraden met groeibriljanten. De ontwerpen hebben een tijdloze vorm die passen bij elke type vrouw. Dit collier, genaamd Victoire, heeft tussen twee sierlijke elementen uit geelgoud en witgoud een briljant geslepen diamant die u op een later moment kunt laten vervangen door een grotere diamant. De diamant in dit collier is 0,10 crt.

 
Bekijk R&C collectie

 


 

R&C Hanger Penelope

Diamanten ontstaan uit materiaal dat duizenden jaren geleden al op aarde was. Geslepen tot een diamant van 0,07 crt. plaatsten de edelsmeden van R&C dit stukje geschiedenis in een modern vormgegeven hanger van geel- en witgoud. Het resultaat is een elegant sieraad dat prachtig is om elke dag te dragen, maar ook niet misstaat tijdens bijzondere momenten.

 
Bekijk R&C collectie

 


 

R&C Ring Aumone

Deze klassieke geelgouden solitair ring van R&C heeft een briljant geslepen diamant van 0,15crt., gezet in een 6-poots chaton. Deze elegante ring kreeg de naam ‘Aumone’. Op een later moment kunt u de diamant laten vervangen door een grotere diamant. Het ontwerp leent zicht tot een diamantgrootte van maximaal 0,40ct.

 
Bekijk R&C collectie

 


 

R&C Ring Cato

De bicolor alliance ring van R&C met de naam Cato heeft een geelgouden scheen en 5 briljant geslepen diamanten van 0,09 crt. per stuk, gezet in witgoud dat de schittering van de diamanten nog meer reflecteert. De ring kan op een later moment worden uitgebreid met een extra steen of u kunt de diamanten laten vervangen voor grotere stenen.

 
Bekijk R&C collectie