Type what you are searching for:

Mei-bonte-kleurenpracht

Of u van edelstenen houdt vanwege de symbolische betekenis, of simpelweg verliefd bent op de prachtige kleuren van ’s werelds meest bijzondere natuurschatten, edelstenen die door ’s werelds beste juwelenmakers verwerkt worden tot prachtige sieraden zijn eenvoudigweg betoverend.

 


 

Nederlandse en Italiaanse klasse

Monzario is een Nederlands merk met Italiaanse klasse. De sieraden worden naar Nederlands ontwerp, met veel oog voor detail vervaardigd door Italiaanse edelsmeden. Monzario maakt sieraden van diverse edelmetalen, waarvan de gouden sieradenlijn ‘Monzario Ore’ heet. In deze roségouden armband is granaat, prehniet, rutielkwarts, citrien, London Blue Topaas verwerkt. De onregelmatige vorm van de schakels benadrukt de natuurlijke afkomst van de edelstenen.

 
Bekijk in onze webshop

 


 

Chanelcollier

Dit lange roségouden Chanelcollier van Monzario met granaat, rutielkwarts en London Blue Topaas wordt chique lang gedragen, of dubbel om de hals geslagen voor een andere look.

 
Bekijk in onze webshop

 


 

Verzameling geluk en liefde

Aan de draagster van topaas wordt geluk en liefde toegeschreven. De edelsmeden van Artur Scholl combineerden deze prachtige blauwe steen met citrien en diamant in een roségouden armband. In de zetpootjes van de edelstenen zijn fijne diamantjes verwerkt.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Collier van Artur Scholl

Sieraden van het Duitse merk Artur Scholl blinken uit in perfectie. Het merk verzamelt de mooiste stenen die met liefde en toewijding tot verfijnde sieraden worden verwerkt. In dit lange roségouden collier vormen rutielkwarts, rhodoliet, amethist en roze kwarts een prachtig harmonieus geheel. De stenen zijn in een gepolijste setting gezet voor een perfect glanzende afwerking.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Bron van kleuren

De sieraden van het Nederlandse merk Bron zijn gemaakt om onderling te matchen en combineren. Zo stelt u in de loop der tijd uw eigen unieke Bron-collectie samen. Deze drie ringen uit de Bron Sushi en Stardust collectie zijn mooi om solo én samen te dragen. De roségouden ringen met cabochon geslepen spessartien granaat en roze toermalijn komen uit de Sushi-collecte. In de roségouden Stardust ring is in een pavé zetting, tsavoriet gezet.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Geraffineerd en tijdloos

Het Duitse familiebedrijf Artur Scholl maakt exclusieve gouden sieraden met in elk ontwerp een hoofdrol voor prachtige edelstenen. Vakmanschap wordt gecombineerd met doordacht design waardoor tijdloze, zeer vrouwelijke juwelen ontstaan met een uniek karakter. Deze geelgouden oorhangers harmoniëren geraffineerd met cabochon geslepen blauwe topaas.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Ring met amethist en topaas

Elk sieraad uit de collecties van Artur Scholl wordt op traditionele wijze met de hand vervaardigd uit 18-karaats goud en met zorg geselecteerde en geslepen edelstenen. In deze roségouden ring met fijne gouden zetpootjes staan amethist en blauwe topaas in het middelpunt.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Dubbel saffier en diamant

NOUS is de sieradenlijn van het Nederlandse merk R&C met ronde, zachte vormen en diamant als handtekening. Deze roségouden ring kreeg naast cabochon- en roosgeslepen saffier ook diamant.

 
Bekijk R&C collectie

 


 

Smaakvol smaragd

De prachtige groen kleur van smaragd staat centraal in deze Romance ring van R&C. Naast de baguette geslepen smaragd zijn in deze witgouden ring (gele) saffier en diamant verwerkt.

 
Bekijk R&C collectie