Type what you are searching for:

7 x luxe vaderdagcadeaus voor coole papa’s

Bij trendy vaders passen eye-catchers met een verhaal. Wij selecteerden 7 prachtige accessoires en opvallende gadgets die het hart van coole papa’s sneller zal laten kloppen.

 


 

MeisterSinger Perigraph

MeisterSinger maakt horloges voor mensen die tijd niet meten in seconden, maar in de mooie momenten die tijd brengt. Een filosofie die prachtig past bij een tijdloos geschenk voor Vaderdag. De MeisterSinger Perigraph heeft een edelstalen kast van 43 millimeter. De enkele wijzer geeft zowel de uren als de minuten aan. Dit is mogelijk omdat de wijzerplaat streepjes weergeeft die elk 5 minuten vertegenwoordigen. De binnenste ring geeft, boven de rode driehoek op 12 uur, de datum aan.

 
Bekijk MeisterSinger collectie

 


 

Montblanc Smartwatch

Montblanc combineert met haar smartwatches verfijnde uurwerktechnologie met smarttechnologie. De Summit 2 is dankzij geavanceerde functies en te koppelen apps een hoogwaardige smartwatch voor vaders die reizen, sporten en dol zijn op gadgets. Smartwatch Summit 2 is 42 millimeter breed en heeft een zwart edelstalen kast. Het is de eerste smartwatch met de nieuwe Snapdragon Wear 3100-processor van Qualcomm voor betere prestaties en geeft toegang tot nieuwe functies. Compatibiliteit met iOS 10+ en Android 6.0+.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Qlocktwo Raw Iron

De prijswinnende designklokken van Qlocktwo zijn prachtige objecten. Elke Qlocktwo Classic Raw Iron heeft een metalen voorplaat die dankzij een oxidatieproces met warmte en onderdompeling in een oliebad een heel eigen, uniek patroon krijgt. Met intervallen van vijf minuten geven Qlocktwo klokken de tijd geschreven weer. De minuten worden weergegeven door middel van kleine lichtpuntjes in de hoeken, zodat je de tijd van Qlocktwo klokken op de minuut nauwkeurig kunt aflezen.

 
Bekijk Qlocktwo collectie

 


 

DaqiConcept Bluetooth Speaker The Phoenix

Deze bijzondere vogel in een zwart metalen kooitje is een prijswinnend ontwerp van DaqiConcept. Achter het lieflijke, oosterse uiterlijk gaat een wereld van innovatieve techniek schuil. The Phoenix, zoals het ontwerp heet, is een decoratieve Bluetooth-luidspreker en een lamp ineen, ontworpen om muziek af te spelen terwijl de kamer wordt verlicht met omgevingslicht (3 standen). Uit de vogel zelf komen de hogere tonen uit de onderzijde de lagere tonen. Het resultaat: een zintuigelijke ervaring van hoog niveau. Het keramische ‘lichaam’ van de vogel wordt op traditionele wijze gebakken door de beroemde Thaise keramiekmeesters van Yingge, en wordt daarna met de hand beschilderd. De afmeting van het object bedraagt 18 x 18 x 28 centimeter.

 
Bekijk in onze webshop

 


 

Montblanc Rudyard Kipling rollerball

Heb je dierbare herinneren aan de tijd dat je vader je voorlas uit de boeken van bekende schrijvers? Dan is de Montblanc Homage to Rudyard Kipling Writers Edition rollerball een passend vaderdaggeschenk. Deze pen uit de Montblanc schrijvers-editie is geïnspireerd op Kipling’s The Jungle Book. De kleur van de pen is geïnspireerd op de omslag van de eerste Amerikaanse editie van het boek, en de clip op de roedel wolven die een hoofdrol spelen in het verhaal. De dop is gegraveerd met Kipling’s handgeschreven initialen R.K.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Qlocktwo voor om de pols

Het Qlocktwo-concept is ook leverbaar voor om de pols. Wanneer het knopje aan de zijkant van het horloge wordt ingedrukt start de verlichting en is de tijd afleesbaar. Bij meerdere keren indrukken geeft het horloge respectievelijk de datum en seconden weer. Deze mooie zwarte uitvoering heeft zowel een kast als band van gecoat edelstaal.

 
Bekijk Qlocktwo collectie

 


 

Albanu armband Leguaan Limited edition

Albanu armbanden worden vervaardigd op basis van knowhow en respect. Het merk ondersteunt het WWF en werkt volgens het verdrag ter bescherming van wilde dieren: CITES. ‘Harde’ natuurmaterialen als staal, goud en zilver worden gecombineerd met dierlijke materialen als leder of haar, wat zorgt voor unieke, handgemaakte sieraden. Deze Limited edition armband is vervaardigd van leguaanleder. De sluiting is gemaakt van zwart PVD en 18 karaat roségoud.

 
Bekijk Albanu collectie