Type what you are searching for:

7 x luxe vaderdagcadeaus voor de business-papa

Klassieke items met verfijnde details zijn perfecte geschenken voor vaders die tijdens hun werk goed voor de dag willen komen. Deze cadeau suggesties voor business-papa’s zijn een perfecte mix tussen ‘dress to impress’ en een persoonlijk geschenk.

 


 

Staudt Praeludium Automatic Blue

De Nederlandse horlogemaker Yvo Staudt lanceerde in oktober 2014 het eerste Staudt horloge, geboren uit een droom en fascinatie voor hoogwaardige uurwerken. Zijn ontwerp werd direct opgepikt en de rest is geschiedenis. Kenmerkend voor het Staudt horloge is de klassieke ronde kast en de tweekleurige wijzerplaat. Dit Staudt Praeludium Automatic horloge met lederen band heeft de perfecte uitstraling voor mannen die zich graag zakelijk kleden. De kast meet 41,5 millimeter en het Zwitserse automatische uurwerk heeft een gangreserve van 38 uur.

 
Bekijk Staudt collectie

 


 

Maurice Lacroix Eliros

De horloges van Maurice Lacroix worden al meer dan 40 jaar vervaardigd in de eigen, ultramoderne ateliers in de Jura, het hart van de Zwitserse horlogehistorie. Kenmerkend voor het Maurice Lacroix horloge is innovatie en kwaliteit, gebracht in horloges met een ronde, klassieke kast. Deze stijlvolle Eliros van Maurice Lacroix heeft een chique donkere sunray wijzerplaat, goudkleurige details en een zwart lederen band met het Maurice Lacroix logo.

 
Bekijk Maurice Lacroix collectie

 


 

Classic Line Montblanc lederen riem

De Montblanc lederwarencollectie bestaat uit hoogwaardige producten waar deze riem uit de Classic line een stijlvol voorbeeld van is. De sluiting is van verguld edelstaal en draagt het Montblanc logo.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc Pen Pouch

Klasse herkent men aan de details. Deze pen pouch, gemaakt van kwalitatief leder meet 15 x 6,5 centimeter, en biedt plaats aan drie Montblanc pennen met een maximale grootte van de Meisterstuck Classique en de Legrand.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc briefcase

Met deze kalfslederen, in Italië vervaardigde aktetas van Montblanc komen business-papa’s dress tot impress voor de dag op kantoor of tijdens zakelijke besprekingen. De tas heeft één hoofdvak, een groot vak met ritssluiting, 3 pennenvakjes, een vakje voor visitekaartjes en een vakje met drukknoopsluiting om de mobiele telefoon in op te bergen. De kleur van deze hoogwaardige briefcase is navy blauw en loopt van heel donker aan de zijkanten naar iets lichter in het midden.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc Manchetknopen UrbanWalker

Montblanc ontwierp de manchetknopen Urban Walker voor de zakenman (en business-papa’s) die zich in wereldsteden weet te bewegen. De opvallende manchetknopen zijn gemaakt van edelstaal en zwarte onyx en zijn voorzien van het Montblanc embleem.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc Meisterstuck Legrand vulpen

De vulpen is een prachtig, klassiek geschenk met een mooie symbolische waarde omdat een kostbare pen doorgaans vooral gebruikt wordt om persoonlijke brieven te schrijven of belangrijke documenten te ondertekenen. Voor deze gelegenheden zijn Montblanc vulpennen juweeltjes. Deze prachtige geplatineerde vulpen komt uit de Montblanc Legrand collectie. De buitenzijde is gemaakt met zwart resin wat mooi contrasteert met de geplatineerde details. De punt van de pen is gemaakt van geelgoud en gerhodineerd witgoud.

 
Bekijk Montblanc collectie