Type what you are searching for:

7 x luxe vaderdagcadeaus voor stoere, sportieve papa’s

Sportieve, stoere papa’s gaan voor robuust en ‘shockproof’. Maar natuurlijk wel met een persoonlijk tintje. We inspireren je graag met deze items die gemaakt zijn voor stoere, sportieve mannen.

 


 

Ebel Discovery Limited Edition

Zoals voor de meeste vaders gadgets essentieel zijn, is dit sportieve limited edition horloge van Ebel een must have voor liefhebbers van mechanische horloges. Van dit sportieve, maar toch chique horloge zijn er wereldwijd slechts 250 gemaakt. Dit horloge heeft een bronzen kast met titanium achterzijde, een diameter van 41 millimeter, en een bijzondere blauwe galvanische wijzerplaat. Brons oxideert op unieke wijze door het te dragen, waardoor elk van de 250 exemplaren een geheel eigen karakter krijgt. Het horloge heeft een Zwitsers automatisch ETA-uurwerk en is waterbestendig tot 200 meter.

 
Bekijk Ebel collectie

 


 

Breitling Aviator 8 Automatic Day & Date

Breitling, dat sinds 1884 bestaat, weet op ongeëvenaarde wijze toekomst en historie te verbinden in het uiterlijk van haar horloges. Sinds 1999 heeft elk Breitling horloge een uurwerk dat door COSC is gecertificeerd voor chronometers. Dit maakt niet alleen het uiterlijk van Breitling horloges indrukwekkend, maar ook het innerlijk. De Aviator is een afstammeling van de legendarische Breitling pilotenhorloges uit de jaren 30 en 40, wat te zien is aan de gekartelde lunet en de opvallende indexen. De Aviator 8 Day & Date heeft een kast van 41 millimeter breed en geeft naast de tijd ook de dag aan.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Staudt Praeludium Chronograph Black Edition

Ook Nederland kent een aantal hoogwaardige horlogemerken. De horloges van Staudt hebben een Zwitsers precisie-uurwerk, maar worden in ons eigen Twente ontworpen en geassembleerd door de jonge horlogemaker Yvo Staudt. Een van de kenmerken van dit horlogemerk is de tone-in-tone- wijzerplaat, bij de DLC-gecoate Black Edition prachtig gecombineerd met een zwart rubberen band. Dit horloge is gelimiteerd tot slechts 100 stuks.

 
Bekijk Staudt collectie

 


 

Albanu armband met marine koord

Deze prachtige stoere armband van Albanu is gemaakt van zwarte stalen kabels met als opvallend kleuraccent een blauw marinekoord in het midden. Ook de sluiting van deze mooie, mannelijke armband is van zwart gecoat staal.

 
Bekijk Albanu collectie

 


 

Albanu armband van gevlochten koord

Albanu, gevestigd in Monaco, maakt sinds de jaren dertig van de vorige eeuw handgevlochten armbanden die over de hele wereld gedragen worden. Het merkt is met name bekend om armbanden die gevlochten worden uit paarden-, olifanten- en giraffenhaar, maar Albanu gebruikt ook andere natuurlijke materialen. Deze armband is gemaakt van het materiaal cordon (scheepstouw). De stalen sluiting heeft deels een zwarte pvd-coating en geeft het geheel een stoere uitstraling.

 
Bekijk Albanu collectie

 


 

Montblanc Starwalker Midnight black Ballpoint

Montblanc pennen zijn vanwege de hoge kwaliteit pennen voor het leven. Montblanc pennen worden vervaardigd uit duurzame, kostbare materialen. In deze pen komen de donkere kleur van ruthenium en het zwarte resin van de geribbelde houder samen in een midnight black creatie. Op de bovenkant van de pen is het zwevende Montblanc logo te zien.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

SwissKubik watchwinder

Een automatisch horloge dat je niet draagt blijft gelijklopen met een watchwinder. Dat niet alleen horloges, maar ook watchwinders stylish kunnen zijn bewijzen de watchwinders van SwissKubik. Deze stoere variant van 10×10 centimeter met carbon behuizing draagt de naam Master. Twee alkaline batterijen van elk 1,5V zorgen er vijf jaar lang met 950 wendingen per dag voor dat een automatisch horloge, geplaatst in deze Master gelijk blijft lopen en elk moment klaar is om gedragen te worden.

 
Bekijk SwissKubik collectie