Type what you are searching for:

Nieuw seizoen, nieuwe collectie

Met de komst van een nieuw seizoen tonen we u graag een aantal van de vele nieuwe items die we aan onze juwelen- en horlogecollecties hebben toegevoegd. Waaronder nieuwe modellen van Breitling, Longines, Montblanc en Bron. Deze, en meer, zijn vanaf nu in onze winkels te bewonderen.

 


 

Longines Conquest Classic

Longines kent een geschiedenis die teruggaat tot 1832. Van oudsher is Longines bekend om innovatieve pilotenhorloges, kwaliteit, klasse en precisie. Dit prachtige edelstalen Longines horloge met accenten van roségouden PVD-coating, komt uit de Conquest classic collectie. De edelstalen kast heeft een diameter van 29,5 millimeter met daarin een quartz-uurwerk. Een verfijnd horloge voor dames, om zowel zakelijk als tijdens bijzondere gelegenheden te dragen.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Montblanc 1858 Geosphere

Even indrukwekkend als de beroemde schrijfwaren genieten dankzij de hoge kwaliteit en prachtige ontwerpen inmiddels ook de horloges van Montblanc wereldfaam. Deze diepblauwe Montblanc 1858 Geosphere is gewijd aan ‘s werelds Seven Summit bergklim uitdaging, de heilige graal voor bergsporters. Het horloge heeft een krachtige 42 millimeter brede titanium kast. Het uurwerk is voorzien van een door Montblanc ontwikkelde complicatie van wereldformaat: twee bolvormige cirkels, die in tegengestelde richting draaien en die een volledige rotatie in 24 uur voltooien. De bollen zijn omgeven door een schaal met de 24 tijdzones en een dag- en nachtaanduiding in contrasterende kleuren.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc Meisterstück Le Petit Prince

De Meisterstück Le Petit Prince is een geliefde serie binnen het Montblanc pennen assortiment. De lijn is geïnspireerd op het literaire karakter van Le Petit Prince van vliegenier, schrijver en avonturier Antoine de Saint-Exupéry. De pen heeft een mooie bruin kleur als verwijzing naar het klassieke pilotenjack. Op de dop wordt een stuk van de avonturen van ‘De kleine Prins’, door Saint-Exupéry gepubliceerd in 1943, onthuld. Zo worden in zachte lijnen de contouren van de woestijn weergegeven, en zijn een vliegtuig en de planeet waar de buitenaardse prins woont, afgebeeld.

 

Montblanc PIX Mustard Yellow Ballpoint

Stijlvol en elegant, uitgevoerd in opvallend geel… Deze Montblanc PIX Blue Ballpoint valt op door bescheidenheid en kwaliteit. De pen is vervaardigd van geel edelhars en afgewerkt met geplatineerde details.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Bron Sushi ring met bijzonder indigoliet

Deze prachtige ring met zowel diva-looks als ingetogenheid komt uit de Bron Sushi-collectie. De steen met de betoverende blauwgroene kleur, die de ring zo speciaal maakt, is indigoliet (blauwe toermalijn). Een steen die niet vaak voorkomt en met veel liefde door de ontwerpers van Bron werd omringd met champagnekleurige diamant.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Breitling Chronomat

De nieuwe sportieve Breitling Chronomat is een herinterpretatie van de iconische Chronomat uit 1984. Het horloge heeft een edelstalen kast met een diameter van 42 millimeter en is leverbaar met een zwarte of koperen wijzerplaat met zwarte subdials en met een prachtige zilveren wijzerplaat en roségouden details. Net als de icoon uit de jaren ’80 heeft ook deze Breitling een robuuste Rouleaux horlogeband die zeer comfortabel aanvoelt om de pols. De horloges zijn voorzien van het COSC-gecertificeerde chronometer Breitling ’s Manufacture Calibre 01 en zijn waterbestendig tot 200 meter.

 

Breitling Navitimer Automatic 35

Het cijfer ‘35’ staat voor de diameter van de kast. Wat deze stijlvolle Breitling Navitimer Automatic tot een elegant-sportief horloge maakt voor om de damespols. De Navitimer is een echte legende en al meer dan 65 jaar ‘s werelds meest gewaardeerde pilotenhorloge. De cirkelvormige rekenliniaal, aangedreven door de geraffineerde geparelde lunette, stelt de drager in staat navigatiehandelingen uit te voeren. Het saffierglas met dubbele anti-reflectiecoating, geeft een helder zicht op de parelmoer wijzerplaat waarop twaalf diamanten schitteren. Het Breitling 17 uurwerk, dat de functies aandrijft, is officieel door de COSC gecertificeerd voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie