Type what you are searching for:

Roses are red…

Met juni als start van de zomer staan overal de rozen in bloei. Deze prachtige bloemen staan bol van de liefdessymboliek en zijn een inspiratiebron voor tal van designers uit de wereld van fashion en haute horlogerie en haute joaillerie.

 


 

Catch armband

Rozenrood hessoniet, maansteen en champagne diamant, geschikt tussen roségouden schakels vormen een prachtig geheel in deze Catch armband van het Nederlandse merk Bron. De edelstenen hessoniet en maansteen zijn briolet geslepen. Dit zorgt voor een subtiele sprankeling. Het verfijnde Stardust element met champagne diamant maken de armband extra luxe.

 

Sushi ring met hessoniet

Gekleurde edelstenen zijn het hart van elke Bron-collectie. Deze roségouden ring komt uit de Bron Sushi-collectie. De mooie steen is een briolet geslepen hessoniet die in een kastzetting op een gladde roségouden band werd geplaatst.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Rozen-roze Chalcedoon

Tussen de stoere schakels van deze roségouden ‘Maxima-armband’ van Monzario zijn vier glanzende chalcedoon edelstenen geplaatst. In het midden heeft de armband een lichtgekleurde opaal. De rozen-roze kleurscharkeringen geven deze luxe armband een mooie vrouwelijke touch.

 
Bekijk in onze webshop

 


 

Rozen-roze JU’STO tas

Het Italiaanse merk JU’STO maakt fashionable accessoires met een sterke identiteit en design, kwaliteit en vakmanschap als kenmerk. Tassen van JU’STO zijn samengesteld uit een basis waaraan verwisselbare onderdelen worden toegevoegd. Hierdoor ontstaan tassen die u steeds een ander uiterlijk kunt geven. De basis van de tassen is gemaakt van de kunststof EVA. Dit materiaal is zacht, veerkrachtig, waterdicht en licht. De toevoegingen, handvatten, binnentassen en andere items, zijn eindeloos te combineren. Mixen en matchen maar!

 

Tassen die passen

JU’STO tassen stelt u zelf samen uit verschillende elementen, waardoor ze altijd passen, ongeacht de gelegenheid. De JU’STO tas model J-Wide in rood laat zich dankzij de handgrepen en schakelketting zowel dragen als hand- als schoudertas, en is ook leverbaar in ‘powder rozen-roze’ (model J-Tiny).

 
Bekijk JU’STO collectie