Type what you are searching for:

Nieuwe traditie uit Japan

Binnen de Japanse cultuur speelt traditie een belangrijke rol. Maar er is ook geen ander land ter wereld waar zoveel innovatieve technologie ontwikkeld wordt als in dit land met de 6.852 eilanden. En dat zien we ook terug in de meest bekende horlogemerken van het land. De ontwikkelaars en designers van Seiko en Grand Seiko weten traditie en innovatie op briljante wijze te combineren.

 

Seiko Prospex

In 2019 won de Seiko Prospex de prestigieuze Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) prijs voor het beste duikhorloge. Met dit horloge mag u er dan ook op rekenen dat u een van de meest indrukwekkende duikhorloges van de afgelopen jaren draagt. Drie belangrijke criteria van het duikhorloge zijn: een waterbestendigheid van minimaal 200 meter, goede afleesbaarheid van zowel de wijzers als de indexen en een veilige lunette die slechts in één richting gedraaid kan worden. Deze edelstalen Seiko Prospex met een ruime 45 millimeter kast heeft een waterbestendigheid van 300 meter, is zeer nauwkeurig en temperatuur- en schokbestendig.

 

Seiko Presage Limited Edition

De prachtige groene wijzerplaat van deze Seiko Presage Limited Edition is het eerste dat opvalt. Maar natuurlijk is er meer. Het horloge is een remake van de Seiko Crown Chronograph uit 1964 en is ontworpen met aandacht en respect voor de originele details. Deze Presage is uitgerust met het zeer betrouwbare en krachtige automatische uurwerk, 6R35 kaliber, dat een gangreserve van maar liefst 70 uur biedt.

 
Bekijk collectie