Type what you are searching for:

Van Hell Touch, de top 3 van Desiree Giesbers

Wat zijn nu de favorieten van het team van Van Hell Juweliers? Wij vroegen naar de top 3 van Desiree Giesbers. Desiree werkt al ruim tien jaar met veel plezier in de juweliersbranche, waarvan drie jaar binnen het team van Hell Juweliers Amersfoort. Dat sieraden de persoonlijkheid van de draagster dienen te accentueren blijkt uit haar top 3 favoriete merken van dit moment.

 


 

Pianegonda

Pianegonda is een relatief jong bedrijf, opgericht in 1994 in Vicenza. De ontwerpers van Pianegonda laten zich inspireren door elementen van moderne architectuur en geometrische vormen in de natuur, wat leidt tot prachtige zilveren ontwerpen die verraderlijk hip en onderscheidend zijn. Dit merk heeft goede sets, armband met collier, ringen en oorbellen die elke vrouw, die dit merk draagt, sieren.

 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

Rivoir

Rivoir combineert traditioneel vakmanschap met modern design waarin prachtige diamanten verwerkt worden. Een diamanten witgouden ring of een solitairring van Rivoir is een prachtig, eindeloos te combineren basisstuk voor elke vrouw die haar eigen sieraden collectie wil samenstellen. Een ring van Rivoir is eenvoudigweg een must die aan geen enkele vrouwenhand mag ontbreken!

 
Bekijk Rivoir collectie

 


 

Ebel

De damespolshorloges van Ebel zijn erg sierlijk. Ik ben altijd weer erg onder de indruk van de designs van dit merk. Ebel horloges liggen mooi plat om de pols dankzij de inmiddels beroemde, golfvormige schakels. De elegantie en kwaliteit van het Ebel horloge komt ook tot uitdrukking in de wijzerplaten, die vrouwelijkheid en klasse uitstralen.

 
Bekijk Ebel collectie