Type what you are searching for:

Duitse klassieke klasse

Duitsland kent een lange traditie als land waar hoogwaardige horloges en sieraden gemaakt worden. Hierdoor werden de designs vaak als wat conservatief ervaren. Dit imago hebben veel Duitse edelsmeden en designers inmiddels van zich af weten te schudden. Wat bleef is de hoogstaande kwaliteit, waarin huizen als Artur Scholl, Jörg Heinz en Schoeffels parels een glansrijk voorbeeld van zijn. Binnen de horlogewereld slaagde het Duitse merk MeisterSinger erin het aloude principe van het éénwijzerhorloge succesvol en op moderne wijze te herinterpreteren.

 

MeisterSinger Limited Edition Paleograph

De MeisterSinger Edition Paleograph is een chronograaf die met één pusher bedienbaar is. Hiertoe ontwikkelde MeisterSinger, samen met chronograaffabrikant James Aubert, gevestigd in Le Brassus, het eigen MSYN13 kaliber. Het één-wijzer horloge heeft een mooie edelstalen kast van 43 millimeter die deels glanzend en deels mat is afgewerkt. Het model, gedragen op een fraaie zwarte alligatorlederen band, is gelimiteerd tot 24 exemplaren wereldwijd, waarvan dit nummer 6 is.

 

MeisterSinger Pangaea Date

De MeisterSinger Pangaea Date heeft alle klassieke MeisterSinger kenmerken in een 40 millimeter brede edelstalen kast. De blauwe wijzerplaat is, op het kleine datumvenster op 6 uur na, ontdaan van alle overbodigheden, wat het tot een stijlvol en tijdloos horloge maakt. Een mooie toegift vormt het transparante kastdeksel waarmee de werking van het automatische uurwerk zichtbaar wordt. De bruin lederen horlogeband heeft met de hand genaaide stiksels en is voorzien van een gespsluiting.

 
Bekijk collectie

 


 

Vervolg uw reis