Type what you are searching for:

Schitterend België

Antwerpen domineerde de afgelopen eeuwen de positie als dé Europese handelsstad voor diamanten. Nog altijd verloopt ruim 80 procent van de handel in ruwe diamanten, en niet minder dan de helft van alle geslepen diamanten, via de Belgische havenstad. Draagt u sieraden met diamant, dan is de kans groot dat in de reis van ruwe diamant tot sieraad ook Antwerpen is aangedaan.

 

Ankercollier met diamanten hanger

Bij de sieraden van Roos1835 staan diamanten centraal, maar niet uitsluitend. Onder leiding van creative director Michèle Nijs ontwerpt en maakt het huis verfijnde, persoonlijke sieraden die, door ze vaak te dragen, één worden met de persoonlijke levensstijl van de draagster. Voor de collecties worden roosgeslepen en briljant geslepen diamanten gebruikt. Aan dit witgouden collier met ankerschakels hangt een witgouden fantasiehanger met zowel roosgeslepen als briljant geslepen diamant. (0,63 crt.)

 

Diamanten oorsieraden

Deze prachtige witgouden oorstekers, met per sieraad 5 roosgeslepen diamanten en 4 briljant geslepen diamanten (0,86 crt.), zo ontworpen dat ze met een zachte ronding de gezichtscontouren van de draagster volgen.

 
Bekijk collectie

 


 

Vervolg uw reis