Type what you are searching for:

Nieuw in de collectie

Zin in de zomer betekent ook: ‘Zin in nieuwe zomerse items’. Met trots tonen we u een aantal van onze nieuwkomers die vanaf nu in onze winkels te bewonderen zijn.

 


 

Caroline zip travel case

De praktische, stijlvolle juwelen-etuis van Caroline zijn ideale reisgenoten. De etuis hebben een spiegeltje, vier vakjes, 3 collierhaakjes en bieden plaats aan 7 ringen. De vormgeving van de Caroline heeft jaren 50-looks waarmee u ook anno nu stijlvol voor de dag komt. De gewatteerde lederen etuis worden gesloten met een rits en meten 12×13,2×6 centimeter. De etuis zijn bekleed met LusterLoc ™, dat tot 35 jaar oxidatie op sieraden voorkomt. Leverbaar in ivoor, roze, zwart en rood. Alleen verkrijgbaar in onze winkel in Apeldoorn.

 
Bekijk collectie

 


 

Caroline juwelen-portefeuille

De grotere zus van de Caroline juwelen-etui heeft het formaat van een portefeuille en meet 22,4x13x3 centimeter. Het leder is gewatteerd en de reisetui sluit met een rits. De binnenzijde is voorzien van een lederen band voor oorstekers of oorhaken, een rol waar u ringen om kunt schuiven, twee vakjes en genoeg haakjes voor uw lievelingscolliers. De portefeuille is bekleed met LusterLoc ™, dat tot 35 jaar oxidatie op sieraden voorkomt. Leverbaar in ivoor, roze, zwart en rood. Alleen verkrijgbaar in onze winkel in Apeldoorn.

 
Bekijk collectie

 


 

Wolf 1834 Blake Watch Roll Black/Grey

De bruine Wolf Watch Roll hadden we al in onze collectie, en nu is de compacte en praktische Wolf 1834 Blake Watch Roll ook leverbaar in zwart met een grijze binnenzijde. De Blake Watch Roll is met de hand vervaardigd van soepel zwart leer en heeft een grijze suède voering. Er is ruimte voor 3 horloges en de rol wordt afgesloten met een drukknoop.

 
Bekijk collectie

 


 

Grand Seiko Elegance Automatic Blauw Limited Edition

Het uurwerk van deze diepblauwe Grand Seiko Elegance Automatic heeft een gangreserve van 72 uur en levert met een minimale afwijking van +5 tot -3 per etmaal uitzonderlijke prestaties. Grand Seiko gebruikt in haar uurwerken geen siliciumcomponenten. Om het uurwerk licht te houden werden delen van het nieuwe kaliber 9S63 geskeletteerd. De 39 millimeter edelstalen kast is prachtig afgewerkt volgens de Japanse polijsttechniek Zaratsu en wordt gedragen op een zwarte alligator lederen band. De wijzerplaat en het saffierglas zijn licht gebogen wat het horloge een klassieke uitstraling en een geweldige afleesbaarheid geeft. Elk horloge van de tot 1500 gelimiteerde uitgave heeft in het kastdeksel een gravure van een uniek nummer. Wij hebben zelf nummer 747 in huis.

 
Bekijk collectie

 


 

Grand Seiko Heritage Quartz Blue Limited Edition

Grand Seiko bestaat dit jaar 60 jaar, en bracht ter ere van dit lustrum een aantal gelimiteerde modellen uit. Een daarvan is de stijlvolle Grand Seiko Heritage Quartz Blue. De kleine vijfpuntige gouden ster op 6 uur is een verwijzing naar de sublieme nauwkeurigheid van het uurwerk, dat per etmaal maximaal 5 seconden bedraagt. Het op de wijzerplaat aangebrachte jaartal 2020 verwijst naar het jaar waarin dit speciale horloge met quartz-uurwerk is uitgegeven. De oplage is gelimiteerd tot 2500 stuks, waarvan wij no. 1960/2500 in huis hebben.

 
Bekijk collectie

 


 

Lapponia Zilver Collier Creature No. 5

De naam van dit zilveren collier met kunstzinnige hanger is geen verwijzing naar het beroemde parfum, maar naar de schoonheid van het Finse landschap. Designer Björn Weckström liet zich voor dit collier met zilveren hanger waarin gekleurd acryl verwerkt is, inspireren door een besneeuwde berghelling naast een bevroren meertje. De lengte van dit Lapponia collier is 80 centimeter.

 
Bekijk collectie

 


 

Lapponia Zilver Oorhangers Sorgente

Designer Björn Weckström liet zich voor deze oorhangers van Lapponia inspireren door een winters Fins landschap. Gegoten in acryl lijken de natuurlijke vormen van de zilveren elementen op kleine kunstschatten, gevangen in een bevroren meer.

 
Bekijk collectie

 


 

Artur Scholl oorhangers Amethist, Citrien en Diamant

De collecties van Artur Scholl bestaan uit vrouwelijke sieraden waarin prachtige edelstenen tot in de perfectie worden geslepen en samengebracht met goud. De schoonheid van purper amethist en warmgeel citrien van deze luxe oorhangers wordt geaccentueerd door een rand pavé gezette diamant (0,59ct.).

 
Bekijk collectie

 


 

Artur Scholl armband roségoud met diamant

In deze armband van Artur Scholl vormt handgeweven, zeer fijn gouddraad een stijlvolle combinatie met briljant geslepen diamant (0,27ct.), dat in de uiteinden van de armband werd verwerkt. De 10 millimeter brede gouden armband heeft geen slotje, maar wordt geklemd om de pols gedragen.

 
Bekijk collectie