Type what you are searching for:

Van Hell Juweliers Online

Inmiddels weet u waarschijnlijk dat wij het prettig vinden om intensief contact met onze klanten te onderhouden. Dit doen we persoonlijk in onze winkels, tijdens evenementen, en online met onze website, de maandelijkse nieuwsbrief en het Van Hell Juweliers YouTube-kanaal.

Daarnaast zijn we ook actief op de social media platforms Facebook en Instagram. Op dit moment presenteren wij op deze kanalen een aantal aansprekende sieraden, horloges en luxe accessoires uit de collecties van Miss Spring, NOL, Seiko, Tissot, Pianegonda, Wolf, Montblanc en Tirisi Moda.

 

Van Hell YouTube-kanaal

Binnenkort schenken we op ons YouTube-kanaal aandacht aan de Daqi Jingoo bluetoothspeaker. Dit bekroonde ontwerp, dat toont als een design object, is een draadloze speaker en lamp ineen. Het kleine object werkt via een Bluetooth-verbinding. Het heeft een ongekende geluidskwaliteit dankzij een woofer en speakers voor hoge- en lage geluidstonen die op een slimme wijze in het ontwerp zijn geïntegreerd. Bezoek voor meer feiten over deze intrigerende Jingoo bluetoothspeaker ons YouTube-Kanaal.

 
Bekijk YouTube-Kanaal