Type what you are searching for:

Zwitserse topklasse

Swiss Made is binnen de wereld van de haute horlogerie een ander woord voor topklasse. Zwitserland heeft op het gebied van uurwerken een indrukwekkende historie die teruggaat tot de 16e eeuw. Met name in de Jura hielden hele families zich bezig met het vervaardigen van klokken en horloges. De diepgewortelde nationale trots voor het Zwitserse uurwerk leidde in de loop der eeuwen tot steeds meer vaardigheid in het ontwikkelen van precisie uurwerken van hoge kwaliteit. Dit is vandaag de dag nog altijd de reden waarom Zwitserse uurwerken en horloges toonaangevend zijn.

 

Oris Divers sixty-five

Oris werd opgericht in 1904 en is een van de grotere Zwitserse merken dat onafhankelijk is gebleven. Oris maakt horloges die in het teken staan van vier dynamische categorieën: autosport, luchtvaart, cultuur en de duiksport. De robuuste divers sixty-five is gebaseerd op het iconische duikershorloge dat Oris in 1965 lanceerde. De vintage kenmerken zijn zowel aan de buitenzijde als in het innerlijk van het horloge aangevuld met innovatieve technologieën. Het resultaat is een kenmerkend duikhorloge dat wederom de tand des tijds ruimschoots kan doorstaan.

 
Bekijk collectie

 


 

Montblanc Star Legacy Moonphase

Inmiddels zijn de horloges van Montblanc even geliefd om hun design en hoge kwaliteit als de beroemde schrijf- en lederwaren van het Zwitserse merk. In de creaties van Montblanc spelen klassieke kenmerken een belangrijke rol. Zo ook in de Montblanc Star Legacy Moonphase. De ronde edelstalen kast heeft een grijze wijzerplaat, een railroad ring voor de minutenweergave, slanke wijzers en een klassiek lettertype voor de indexen. De maanfase is geïntegreerd in de datumweergave op 6 uur. Een zwarte alligator lederen armband met een vouwsluiting maakt dit Swiss Made horloge met 42-uurs gangreserve helemaal af. Het horloge is ook leverbaar met roségouden kast en zilverkleurige wijzerplaat.

 
Bekijk collectie

 


 

Vervolg uw reis