Type what you are searching for:

Temperamento Italiano

Bella Italia… Is het ergens fijner vakantie vieren dan in het land van de gezellige piazze, het enorme cultureel erfgoed, prachtige natuur, wereldberoemd design en een geweldige keuken? De unieke Italiaanse mix van historie, design en temperament zie je ook terug in de designs van de meest toonaangevende juwelenhuizen van het land.

 

Pianegonda Zilveren Collier Scripta

Pianegonda maakt zilveren sieraden met pure, haast minimalistische vormen. Dit leidt tot kenmerkende ontwerpen die zowel tijdloosheid als pure eye catchers skills in zich dragen. Het merk werd in 1994 opgericht in het juweliershart van Vicenza, waarna het merk zich al snel ontpopte tot pionier in designsieraden. Dit collier is uit de Scripta-lijn en laat zich even prachtig dragen bij een casual outfits, als bij een mooie jurk voor een bijzonder avondje uit.

 

Pianegonda Zilveren Oorhangers Foedus

‘Foedus’ was in de tijd van de Romeinen het woord voor een verbond. Als teken van verbondenheid bestaat de Pianegonda Foedus-collectie uit sieraden met kabelmotief. De lijnen van de zilveren oorhangers lijken op kunstig gevochten zilveren touw, waarmee de ontwerpers de band tussen land en zee willen uitbeelden.

 
Bekijk collectie

 


 

Vervolg uw reis