Type what you are searching for:

Geoogst uit het water

Zoutwaterparels, zoetwaterparels en parelmoer zijn geschenken uit zeeën of meren die op een delicate manier gekweekt en geoogst worden. Een oester heeft van nature een beschermingsmechanisme om zich te beschermen tegen deeltjes die zich in de schelp nestelen. Deze worden ingekapseld met het materiaal parelmoer, waar de oester ook de binnenzijde van de schelp mee bekleedt. Langzaam, in een proces van vele maanden wordt ‘de indringer’ omkapseld, geëlimineerd en ontstaat er, laagje voor laagje, een parel.

 


 

Breitling Navitimer met parelmoer wijzerplaat

De Navitimer van Breitling is al meer dan 65 jaar een van ’s werelds meest geliefde pilotenhorloges. Als variant op de doorgaans stoere stijl van haar pilotenhorloges creëerde Breitling een elegante, 35 millimeter brede Navitimer met parelmoeren wijzerplaat voorzien van twaalf diamanten als indexen. Het horloge heeft het automatische Breitling 17 kaliber met 38 uur gangreserve en een officiële COSC certificering voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Vrouwelijke Ebel Discovery

De nieuwe Ebel Discovery met karakteristieke zeshoekige vorm en vijf schroefjes rondom de lunette, is een ode aan de inmiddels legendarische jaren 70 Discovery van het huis. De parelmoeren wijzerplaat is voorzien van 11 diamanten en een klein datumvenster. Gedragen op een armband van geborsteld en gepolijst edelstaal creëerde Ebel een nieuw iconisch horloge dat voorzien werd van vrouwelijke raffinesse. De Ebel Discovery Lady is ook leverbaar met een bicolor armband.

 
Bekijk Ebel collectie

 


 

Jörg Heinz Quattro Pendant

Als een geheim dat niet kan wachten om haar glans prijs te geven, ligt in deze geelgouden hanger van Jörg Heinz een prachtige Zuidzee-parel omsloten. Dankzij een clipsluiting is de hanger te combineren met zowel één van de colliers van Jörg Heinz, als een parelsnoer.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie

 


 

Alle kleuren van de zee

Tahitiparels zijn een geschenk van een bijzondere oester wiens parels donker gekleurd zijn. Schoeffel gaf deze prachtige Tahitiparels een hoofdrol in een handgemaakte, roségouden ring. De parel is zo verwerkt het lijkt alsof deze vrij door de scheen van de ring wordt gedragen. De natuurlijke schoonheid van Tahitiparels komt in meervoud tot haar recht in de rekbare armband die zonder sluiting om de pols te schuiven is. De kleurschakeringen van de parels variëren van alle mogelijke groen- en blauwtinten tot brons en zilver.

 
Bekijk Schoeffel collectie

 


 

Zilverblauwe parelpracht

Deze bolletjesring van Schoeffel met een zilverblauwe Tahitiparel is extra bijzonder dankzij 8 granaatjes die naast de parel in de scheen werden gezet. De sierlijke vrouwelijke oorstekers kregen onder een ring van roségouden kleine bolletjes, een prachtige zilvergrijze Tahitiparel als blikvanger.

 
Bekijk Schoeffel collectie