Type what you are searching for:

Zomerrode juwelen

De nazomer kleurt niet alleen in prachtige kleurschakeringen de ochtend- en avondhemel rood. Het is ook de kleur van rode bessen, aardbeien en dieprode bramen waar nu volop van te genieten valt. Als ode aan de nazomer en de oogstmaand augustus tonen we u graag een aantal roségouden, ‘zomerrode’ sieraden.

 


 

Miss Spring ring met robijn

Natuurlijke robijnen zijn zeldzamer dan natuurlijke diamant en heeft mensen met haar bijzondere rode kleur altijd weten te betoveren. Deze slanke geelgouden ring met robijn komt uit de Miss Spring Brilliantly collectie. Deze tijdloze ring is betoverend mooi om als subtiele blikvanger te dragen, maar is ook geschikt als aanschuifring.

 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Roségouden ring met een geheimpje

Elk ontwerp van het Duitse merk IsabelleFa wordt volledig met de hand gemaakt, wat sieraden oplevert van zeer hoge kwaliteit. Zoals deze massief 18 karaat roségouden ring met een prachtige ronde vorm. Als klein geheim dat IsabelleFa deelt met de draagster, is aan de binnenzijde van de 8 millimeter brede ring een briljant geslepen diamant gezet (0,015ct. VVS/G).

 
Bekijk IsabelleFa collectie

 


 

Roodgouden IsabelleFa creolen

Sieraden van het Duitse merk IsabelleFa zijn handgemaakte meesterstukken. Deze 18 karaat navet-vormige roodgouden creolen zijn van een prachtige kwaliteit en passen dankzij een tijdloos design bij elke gelegenheid. De creolen hebben een breedte van 8 millimeter, en een diameter van 19 millimeter. Het handelsmerk van IsabelleFa, ‘een verborgen diamantje’ is bij deze creolen in de sluiting verwerkt.

 
Bekijk IsabelleFa collectie

 


 

Mini Sweety Garnet Love

Bigli combineerde voor de ring Mini Sweety Garnet Love roségoud met een dieprood doublet. De doublet bestaat uit parelmoer en cabochon geslepen granaat. In de scheen is een briljant geslepen diamant geplaatst van 0,02 ct.

 
Bekijk Bigli collectie

 


 

Bron Toujours Ajour met hessoniet

De Bron Toujours Ajour collectie bestaat uit sieraden met een opengewerkt patroon dat doet denken aan de dessins van authentieke Parijse balkons. De roségouden ring werd in de opengewerkte delen zwart gerhodineerd voor een schaduweffect. In het midden kreeg de ring een mystiek rode, cabochon geslepen hessoniet.

 
Bekijk Bron collectie