Type what you are searching for:

Nieuw in de collectie

Sieraden en horloges hebben het in zich om tijdloos te zijn en gelijktijdig de unieke persoonlijkheid van de drager of draagster te benadrukken. Dit inspireert designers, edelsmeden en horlogemakers tot het creëren van de meest mooie stukken. Wij tonen u graag een aantal bijzondere horloges en sieraden die recent aan onze collectie zijn toegevoegd en vanaf nu in onze winkels te bewonderen zijn.

 


 

Miss Spring collier Ma Petite met carneool

Onder de naam Miss Spring brengt de Nederlandse juweliersfamilie ‘Bruining’ handgemaakte sieraden uit, geschikt voor jeugdige vrouwen van elke leeftijd. In dit collier uit de Ma Petite-serie werd als een kleurig snoepje facet geslepen carneool geplaatst. Het 14 karaat geelgouden collier heeft ankerschakels en een extra oogje bij de sluiting. Hierdoor is het collier op een lengte van 42 of 45 centimeter te dragen.
 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Pianegonda Clipea

Sieraden van het Italiaanse huis zijn geïnspireerd op vloeiende, asymmetrische vormen zoals die terug te vinden zijn in de moderne architectuur en in de natuur. De vormen van de zilveren sieraden uit de nieuwe Pianegonda Clipea-collectie doen denken aan stenen die in een proces van eeuwen door de elementen werden gepolijst. De collectie bestaat uit o.a. een collier, oorknoppen en een prachtige ring.
 
Bekijk Pianegonda collectie

 


 

MeisterSinger NL-Edition 2020 Limited Edition

Sinds 2003 lanceert MeisterSinger, in gelimiteerde oplage, elk jaar een horloge dat speciaal is gemaakt voor de Nederlandse markt. Voor 2020 is dit een unieke uitgave van de Pangaea. De editie kent 60 uitvoeringen met edelstalen kast, en 60 uitvoeringen met roségouden PVD-coating. De wijzerplaat heeft een zonnestraalmotief waardoor deze, afhankelijk van de lichtval, blauwgrijs tot diepblauw toont. Van Hell Juweliers heeft drie van deze bijzondere horloges met automatisch uurwerk op voorraad. In onze vestiging in Apeldoorn vindt u de nummers 3 en 42, in Amersfoort nummer 11.
 
Bekijk MeisterSinger collectie

 


 

MeisterSinger Urban Day Date Edition 75 Jaar Vrijheid

MeisterSinger herdenkt ‘Nederland 75 jaar bevrijdt’ met een gelimiteerde, rood-wit-blauwe Urban Day Date Edition. Op de schijf boven in de wijzerplaat zijn de dagen van de week vervangen door de woorden: Vrijheid, Democratie, Je Maintiendrai, Privilege, Soevereiniteit, Onafhankelijkheid en Dankbaarheid. Ook toont de editie elke vijfde dag van de maand de Nederlandse vlag in het datumvenster. Van elk verkocht horloge wordt 75 euro gedoneerd aan de stichting Vfonds, dat initiatieven ondersteunt die bijdragen aan een vrije en vreedzame samenleving. In onze winkel in Amersfoort zijn nr. 1, 18 en 59 beschikbaar, en in onze winkel in Apeldoorn is nr. 9 beschikbaar.
 
Bekijk MeisterSinger collectie

 


 

Oris Hangang Limited Edition

Oris heeft als een van de meest toonaangevende merken van duikhorloges een diepgaande verbinding met de wateren van de wereld. Om aandacht te vragen voor de benarde situatie van de Hangang-rivier in Zuid-Korea heeft het merk de Oris Hangang Limited Edition uitgebracht. De sterk vervuilde rivier is drinkwaterleverancier van 10 miljoen mensen. Oris ondersteunt een reeks opruimdagen die Seoul KFEM later dit jaar heeft gepland. Het horloge is uitgebracht in een oplage van 2000 stuks, heeft een 43,50 millimeter edelstalen kast, is waterbestendig tot 300 meter en heeft uni directionele roterende ring. De diepgroene kleur van de wijzerplaat van het op de Oris Aquis gebaseerde horloge, verwijst naar de kreken bij de bron van Hangang.
 
Bekijk Oris collectie

 


 

Ma Petite ring met blauw topaas

Deze mooie ring komt uit de Ma Petite-collectie van Miss Spring. De collectie bestaat uit gouden sieraden waarin als kleine zuurtjes, prachtig gekleurde edelstenen zijn geplaatst. In deze 14 karaat geelgouden ring sprankelt een topaas in een frisse kleur blauw. Leuk om solitair te dragen, nog leuker om te combineren met andere ringen van Miss Spring.
 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Staudt dameshorloge

Het Nederlandse horlogemerk Staudt maakt furore met herenhorloges die naast klassieke kenmerken en een hoge kwaliteit ook de tweekleurige wijzerplaat als kenmerk hebben. Tot nu. Ivo Staudt ontwikkelde met zijn nieuwe ton-sur-ton-collectie, met wijzerplaten in één kleur, een eerste collectie speciaal voor dames. De kasten meten 37 millimeter in doorsnee, wat het Staudt dameshorloge zowel elegant als comfortabel maakt. De collectie komt uit in zes kleuren, elke gelimiteerd tot 100 stuks. Dit zandkleurige exemplaar is één van onze favorieten.
 
Bekijk Staudt collectie