Type what you are searching for:

Nieuw in onze collectie

Ook in deze nieuwsbrief tonen we u weer graag een aantal bijzondere horloges en sieraden die recent aan onze collectie zijn toegevoegd, en vanaf nu in onze winkels te bewonderen zijn.

 


 

Breitling Endurance Pro

Van meet af aan is het de Breitling filosofie om horloges te maken voor avonturiers en professionele vliegeniers en duikers. In de Breitling Endurance Pro komt dit indrukwekkend samen. Dit sportieve horloge is gemaakt om te presteren onder extreme omstandigheden. De Endurance Pro heeft een lichtgewicht Breitlight® kast met een diameter van 44 millimeter en wordt aangedreven door Breitling’s Calibre 82, een COSC-gecertificeerde SuperQuartz ™ -chronograaf die uitzonderlijke precisie levert.
 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Bron ringen met uitzonderlijke stenen

Het Nederlandse merk Bron staat bekend om haar hoogwaardige sieraden waarin de meest prachtige stenen worden verwerkt. Voor de nieuwe ringencollectie met toermalijn en diamant wist Bron een aantal unieke stenen te bemachtigen. De stenen en ontwerpen zijn échte specials, en alleen bij Van Hell Juweliers verkrijgbaar.
 
Bekijk Bron collectie

 


 

Artur Scholl

Artur Scholl weet keer op keer vrouwelijke kenmerken samen te brengen in één ontwerp. Deze ring die zowel kracht, verfijning als elegantie uitstraalt is hier een prachtig voorbeeld van. De ring heeft in pavé zetting tientallen diamantjes (1.05 ct.). De binnenzijde van deze handgemaakte roségouden ring heeft een prachtige ajourbewerking.

 

Ring in roségoud met diamanten duo

Deze roségouden ring van Artur Scholl met modern design, kreeg als speels effect twee diamanten met een verschillende slijpvorm. Geplaatst aan de uiteinden van de opengewerkte ring vormen ze samen een stralend duo. (0,38 ct.)

Deze oorknoppen met bijpassende ring zijn ontworpen door Artur Scholl. Het vlakke roségouden design doet denken aan de vorm van parelmoer knoopjes. De ‘cirkels’ zijn in het midden in fantasiemotief bezet met diamant, gezet in pavé zetting. (Oorknoppen 0,33 ct. Ring 0,17 ct.) De sluiting van de oorknoppen is prachtig en gedetailleerd afgewerkt in een bloemmotief.

 

Ringen met amethist en citrien

Ook nieuw in onze collectie zijn deze twee klassiek vormgegeven ringen van Artur Scholl. In de winkel hebben we een ring met baguette geslepen amethist en een ring met baguette geslepen citrien. De zetpootjes van beide ringen zijn verrijkt met diamant. (Ring met amethist 0,77 ct. Ring met citrien 0,75 ct.)

 
Bekijk Artur Scholl collectie