Type what you are searching for:

Als blijk van waardering

Deze zes luxecadeaus zijn geweldige suggesties voor geschenken die je geeft als blijk van waardering aan mensen waar je een bijzondere band mee hebt.

 


 

Wolf 1834 Cub Watchwinder

Met zijn opvallende kleur is deze oranje watchwinder van Wolf met lederen bekleding niet te missen. Met een exacte rotatie van 900 omwentelingen per dag is deze watchwinder niet alleen heel precies, maar blijft het in de box geplaatste automatische horloge nauwkeurig lopen. De Wolf watchwinder Cub werkt zowel op netvoeding als op AA-batterijen. De afmeting van de Cub is 13.5x 15.5x 14.5 centimeter en wordt geleverd met een universele adapter.

 
Bekijk Wolf collectie

 


 

Montblanc ballpoint Walt Disney special edition

Met de ballpoint ‘Walt Disney special edition’ komen filmtraditie en de kwaliteit van Montblanc samen in een luxe pen vol symboliek. De kleuren van de pen zijn geïnspireerd op de originele poster uit 1920 van ‘Steamboat Willy’. De eerste tekenfilms met synchroon geluid en waarin tevens Mickey Mouse te zien is. De dop en het de huls van matzwart edelhars tonen verschillende ‘Mickeys’. De dop heeft een afbeelding van de handtekening van Walt Disney.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc ballpoint PIX Mustard Yellow

Opvallend en stijlvol tegelijk; dankzij de strakke vormgeving, de onmiskenbare Montblanc kwaliteit en een opvallende kleur heeft de PIX Ballpoint het allemaal. De pen is vervaardigd van geel edelhars en afgewerkt met geplatineerde details.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Blue Hour Montblanc Meisterstück manchetknopen

Montblanc manchetknopen zijn onderscheidende sieraden voor mannen die zich graag stijlvol kleden. Het ontwerp van deze 16 millimeter brede manchetknopen is geïnspireerd op de Montblanc Blue Hour pen. Het gepolijste roestvrij staal werd ingelegd met gelakt edelhars met honingraadpatroon. De clipsluiting is voorzien van het Montblanc logo.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc manchetknopen met roségouden PVD afwerking

De naam ‘Montblanc’ staat voor luxe cadeaus van zeer hoge kwaliteit. Deze roestvrijstalen manchetknopen met een inleg die doet denken aan een sterrenhemel hebben een afwerking van roségoud PVD. De clipsluiting is voorzien van het Montblanc logo.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Mosterdgele juwelen etui

Dit prachtige mosterdgele sieraden-etui van Wolf biedt ruimte aan 30 ringen en 6 colliers en is een ideale reisgenoot of luxe bewaarplaats voor sieraden die vaak gedragen worden. Achter de spiegel bevindt zich een ringenrol, een oorhangerrol en enkele opbergvakken met opbergzakjes. De luxe juwelen-etuis van Wolf zijn bekleed met LusterLoc ™, dat tot 35 jaar oxidatie op sieraden voorkomt.

 
Bekijk Wolf collectie