Type what you are searching for:

Wintertijd

Outdoor herfst- en winteractiviteiten vragen om stoere horloges die uw ritme volgen tijdens sportieve activiteiten. Gelijktijdig nodigt de wintertijd uit tot comfortabele lazy sundays afternoons. Met deze elegant-sportieve horloges om uw pols zit u altijd goed.

 


 

Oris Big Crown ProPilot

De Oris Big Crown ProPilot collectie is gebaseerd op historische cockpit-ready horloges van Oris. De grote kroon, een designkenmerk voor de collectie, stamt uit de tijd dat piloten ook met handschoenen aan snel hun horloge moesten bedienen. Het horloge geeft een tweede tijdzone aan die af te lezen is via de grote slanke wijzers. De seconden zijn af te lezen via een subdial op 9 uur. De doordachte vormgeving van de kast maakt de 45 millimeter robuuste Propilot prettig draagbaar.

 
Bekijk Oris collectie

 


 

Seiko Astron Solar

Met de Seiko Astron bewijs Seiko opnieuw dat het horloges weet te creëren die van alle technische mogelijkheden zijn voorzien. Met slechts één druk op de knop zoekt het horloge verbinding met het gps-netwerk en past zich via gps en een satellietverbinding aan, aan de lokale tijdzone. Voor haar functies en het opladen van de batterij gebruikt het horloge lichtenergie. De batterij hoeft niet vervangen te worden.

 
Bekijk Seiko collectie

 


 

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton

De Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Breitling en het Britse motorbedrijf Norton. Het kastdeksel van het 42 millimeter roestvrijstalen horloge kreeg dan ook het Norton-logo. De elegante zwarte wijzerplaat met gouden cijfers en uren- en minutenwijzers bieden een goede afleesbaarheid. De chronograaffuncties worden aangedreven door het Breitling kaliber 01 dat een gangreserve heeft van 70 uur en, net als alle Breitling uurwerken COSC-certificering voor chronometer heeft.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Ebel Discovery Lady

Dat groen, roségoud en edelstaal een prachtige combinatie zijn maakt Ebel duidelijk met de Ebel Discovery Lady. 11 diamanten (0,071 ct.) maken de luxe compleet. Vrouwen verwachten vandaag de dag meer van hun horloge. Daarom is dit mooie groene horloge van 33 millimeter uitgerust met een nauwkeurig Zwitsers quartz-uurwerk en wordt het geleverd met een extra horlogeband, uitgevoerd in groen leder.

 
Bekijk Ebel collectie

 


 

Longines Conquest V.H.P.

Door edelstaal te combineren met een witte wijzerplaat kreeg dit dameshorloge van Longines een prachtige ‘koele’ uitstraling. Ook mooi is het formaat van 34 millimeter in combinatie met een brede lunette en bandaanzet. Dit maakt het horloge sportief en elegant tegelijk. Het betrouwbare quartz-uurwerk en de prettig draagbare schakelarmband maken dit horloge tot een favoriet voor elke dag en voor elke gelegenheid.

 
Bekijk Longines collectie