Type what you are searching for:

Betoverende banden voor om de pols

Het is trendy om gelijktijdig verschillende armbanden te dragen aan één pols. Maar ook solo gedragen armbanden accenturen nog altijd stijl en elegantie van de draagster. Laat u inspireren en kies de stijl die u past.
 


 

Roségouden armband met blauwe topaas, citrien en diamant

Deze prachtige armband is van het Duitse juwelenmerk Artur Scholl. Centraal in de ontwerpen van Artur Scholl staat de elegantie van de draagster. De ontwerpers vertalen deze in exclusieve gouden sieraden met kleurrijke edelstenen en glinsterende diamanten.
 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Bron Lux Houdini

Deze roségouden armband met een gematteerde afwerking is van het Nederlandse merk Bron. De tijdloze uitstraling maakt deze armband tot een veel te dragen sieraad, perfect om solo te dragen of te combineren met meerdere armbanden.
 
Bekijk Bron collectie

 


 

Fjory klassieke geelgouden armband

Deze massief 14 karaat geelgouden armband heeft door zijn ovale vorm een zeer elegante uitstraling. Fjory armbanden zijn armbanden met een ‘geheim’. Dankzij een speciaal procedé hebben de armbanden een kern van zilver. Hierdoor voelen de armbanden prettig zwaar aan. De klassieke look maakt deze armband eindeloos draagbaar en combineerbaar.
 
Bekijk Fjory collectie

 


 

Lapponia armband Tenochtitlan

Het merk Lapponia staat voor kunstzinnige sieraden. Deze geelgouden armband met de naam ‘Tenochtitlan’, is ontworpen door Björn Weckström, een van de eerste ontwerpers binnen Lapponia. De designer liet zich voor de complete Tenochtitlan-serie inspireren op de Azteekse mythologie.
 
Bekijk Lapponia collectie

 


 

Artur Scholl armband met witte en champagnediamant

Deze luxe armband van Artur Scholl bestaat uit een aaneenschakeling van roségouden elementen, bezet met witte en champagnediamant (1,98 ct.) De binnenkant van de volledig handgemaakte armband is afgewerkt met een prachtig ajourpatroon. De armband wordt zonder sluiting om de pols geschoven. De uiteinden kunnen naar buiten worden geklikt bij het omdoen, zodat de armband prachtig aansluit wanneer deze weer gesloten is.
 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Moderne schakelarmband in rosé- en witgoud

Deze moderne armband met grove schakels is van het merk Monzario. Voor dezelfde serie ontwierp het merk een collier. Wilt u de armband op originele wijze combineren? Deze is aan het bijpassende collier te klikken voor een langer halssieraad.
 
Bekijk Monzario armband